Food Safety Compliance Scorecard

Bereken zelf waar je staat als bedrijf!

Een goede Food Safety Culture begint bij het besef dat een bedrijf zelf verantwoordelijk is voor voedselveiligheid en weet wat hier de status van is. Heb jij enige idee hoe jullie Food Safety Culture scoort? Hebben jullie alles goed ingericht of is er nog ruimte voor verbetering?

Benieuwd naar jullie score? Ga dan direct aan de slag met onze Food Safety Compliance Scorecard!

Food Quality Holistics

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Logo Qassurance
Food Safety Software iMIS Food

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Foto QA galerij Cropped

Voedselveiligheid nieuws

Food materials for EU market clearance

Food materials for EU market clearance

Food materials for EU market clearance European Food Law is a complex and broad topic to work with. The General Food Law Regulation ensures a...
Lees verder
Zoom the Room

Zoom the Room

Leg je Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultants en ontvang direct het antwoord of de oplossing, zodat jij direct verder kunt!
Lees verder