Scienta Nova - QA opleidingen (Food)

Deze opleiding wordt georganiseerd door IJsbrand Velzeboer (Scienta Nova), in samenwerking met het opleidingsteam van QAssurance

Met ingang van 1 mei 2021 start Ijsbrand Velzeboer (Scienta Nova) met een vernieuwd aanbod opleidingen in samenwerking met ons: QAssurance. Aangezien wij de laatste 20 jaar gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van ondersteunende software genaamd iMIS voor het goed functioneren van een kwaliteits zorgsysteem en daarmee ook de QA manager te ontlasten. De opleidingen zijn geïntegreerd in het software pakket van iMIS dat een zeer grote database bevat met allerlei relevante informatie die een QA manager food nodig heeft. Iedere cursist ontvangt gratis een toegangscode om gedurende 1 maand in het iMIS food compliance portal relevante informatie in de database op te zoeken.

Opleidingsmatrix 2021

  1. Food Safety Compliance opleiding voor QA managers (5 dagen)
  2. QA professional - 2 dagen
  3. R&D manager food- 2 dagen
  4. Productaansprakelijkheid - 1 dag
  5. Voedingsmiddelenwetgeving - 1 dag
  6. Management vaardigheden - 2 dagen
  7. Thermische processen food - 2 dagen
  8. Microbiologie food - 2 dagen
  9. Hygiënisch ontwerp procesinstallaties food - 1 dag

Corona proof? Natuurlijk!
Wij geven in een ruim lokaal de opleiding waar een grote pot met alcohol staat en doekjes. Wij houden ons verder aan alle wettelijk opgelegde beheersmaatregelen en nemen deze op in ons lesmateriaal. Handig voor de cursist die weer terug op het werk ermee kan gaan werken. 

Belangstelling in een opleiding?
Gefeliciteerd!

Wij bieden alleen maar zeer recent lesmateriaal aan dat meestal geheel is bijgewerkt met daarin de relevante wetsteksten of referenties.
Iets wat de reguliere onderwijsinstellingen niet kunnen zeggen.

Bij ons raakt u niet uitgeleerd!

De verschillende opleidingen

Course R&D manager food

Opleiding – R&D manager food

Deze opleiding is er voor iedereen die een professionele R&D afdeling wil runnen en uitbouwen.
Meer over deze opleiding
Thermische processen food

Opleiding – Thermische processen food

Deze opleiding is voor iedere beginnend of ervaren procestechnoloog of operator die graag de theorie...
Meer over deze opleiding
QA opleiding voedsel

Food Safety Compliance opleiding voor QA Managers – januari 2022

Met onze QA opleiding gaan we terug naar de basis, het fundament om op een...
Meer over deze opleiding
Opleiding Managementvaardigheden

Opleiding – Managementvaardigheden

Iedere beginnend of ervaren manager die in een korte en intensieve opleiding zich alle tips...
Meer over deze opleiding
procesinstallaties food

Opleiding – Hygiënisch ontwerp procesinstallaties food

Iedere beginnend of ervaren medewerker in de voedingsmiddelenindustrie. Daar waar microbiologische kennis vereist is om...
Meer over deze opleiding
Opleiding Productaansprakelijkheid

Opleiding – Productaansprakelijkheid

Opleiding voor iedere beginnend of ervaren QA manager, CEO of medewerker die snel juridisch bijgeschoold...
Meer over deze opleiding

De trainingen worden verzorgd door:

IJsbrand Velzeboer

IJsbrand Velzeboer

IJsbrand Velzeboer is de eigenaar van Scienta Nova. Scienta Nova (nieuwe kennis) is een onafhankelijk en deskundig adviesbureau dat zich bezig houdt met de meest uiteenlopende onderwerpen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Vanaf de oprichting op 1 januari 2000 zijn wij begonnen met het verzorgen van opleidingen in de voedingsmiddelentechnologie. Al vrij snel werden er projecten opgestart die gelukkig allemaal met microbiologie of voedingsmiddelentechnologie te maken hadden. Inmiddels spitsen onze activiteiten zich toe op vier werkgebieden: advies, opleidingen, onderzoek en inspecties

Remon Hameete

Remon Hameete

Remon Hameete is Business Unit Manager bij QAssurance en is al langere tijd actief op het gebied van voedselveiligheid. Remon begon 10 jaar geleden als kwaliteitsmanager bij een Nederlandse vleesproducent. In deze functie kwam Remon in aanraking met iMIS Food van Qassurance en na een aantal jaren met veel plezier samengewerkt te hebben met ons, besloot hij bij ons aan de slag te gaan als Food Consultant.

De ervaringen die Remon die afgelopen jaren als food consultant bij verschillende bedrijven heeft opgedaan, zal hij tijdens deze opleidingen delen.

Wicher Grijsseels

Wicher Grijsseels

Wicher is als Food Consultant binnen QAssurance dagelijks bezig om voedingsproducenten te helpen te voldoen aan de gestelde voedselveiligheidseisen. Als geen ander weet hij hoe je als bedrijf effectief kunt werken door gebruik te maken van iMIS Food. Wicher heeft zichzelf de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in de preventie van Listeria.

Twijfel je nog om deel te nemen aan deze opleiding?

IJsbrand gaat graag met je in gesprek om te bepalen of deze opleiding voor jou geschikt is. Tevens is het altijd mogelijk om een incompany training te verzorgen of het programma voor een grote groep aan te passen.

Voedselveiligheid nieuws

Participants complete Food Safety Compliance training

Participants complete Food Safety Compliance training

On 17 June, we started the Food Safety Compliance training with 12 enthusiastic participants. We went back to the basics, the foundation to properly fulfill...
Read more
HACCP Team training

HACCP team training

With our HACCP team training you can hold a good session with your team. The HACCP team will understand the role to be executed and...
Read more