Veilig Voedsel congres 29 januari

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel is het grootste congres binnen de zorg die de gehele dag in het teken staat van Veilig Voedsel, met dit jaar als titel:

“Allergenen en communicatie, de verleiding van Veilig Voedsel”

Wanneer: 29 januari 2015
Waar: Orpheus Theater te Apeldoorn

· Allergenen en communicatie
Allergenen is een hot item binnen de voedingsbranche. Tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel komt u alles te weten over deze nieuwe allergenen wet. Middels de ‘Do and Don’t’, praktische en handige tips en verhalen uit de praktijk weet u aan het eind van de middag alles over allergenen.

· Verleidelijk programma
Veilig voedsel is van levensbelang. Maar wist u dat voedselveiligheid ook heel verleidelijk kan zijn? Tijdens dit congres worden deelnemers in de watten gelegd, komen inspirerende sprekers en worden er interactieve workshops gegeven. Met als uitsmijter: ‘The Taste of Temptation’. Een gewone winterwortel transformeren en verleiden tot een onweerstaanbare golden carrot? Zeker, dat kan!

· Veiligvoedsel.nl Awards
Naast de kenniscomponent worden ook in 2015 de Veiligvoedsel.nl Awards uitgereikt. Wie is dit jaar de winnaar in één van de zes categorieën en ontvangt de Veiligvoedsel.nl Award?

We maken gaarne verder kennis bij de stand!