Ontwerp zonder titel (17)

Nederlands

iMIS Food Portal Centrale voedselketen

iMIS Food bevat een managementsysteem voor alle operationele ketendata. Met iMIS Food Portal zijn alle iMIS Food systemen centraal toegankelijk in de keten.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

iMIS Food Tracking Traceerbaarheid

In het productieproces houdt iMIS Tracking bij welke grondstoffen, hulpstoffen en verpakkingen bij welk eindproduct terechtkomen en bij welke klant aankomt.

iMIS Food Updates Software en Kennis

QAssurance verzorgt zowel de softwarematige als inhoudelijke vernieuwingen van iMIS Food. Deze vernieuwingen worden als iMIS Food Updates doorgevoerd.

iMIS Food Helpdesk Voedselveiligheid

iMIS Food Helpdesk is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Met de Helpdesk heeft de directie real-time inzicht in de Food Safety status voor de onderneming.

iMIS Food Audit Management systeem

iMIS Food bevat een managementsysteem voor controlerondes en incidentenrapportage. Het systeem kan met een tablet of een telefoon de controleronde uitgevoeren.

Standaarden normen voedselveiligheid

Er zijn verschillende standaarden voor voedselveiligheid. Nederlandse & Europese levensmiddelenbedrijven krijgen te maken met strenge veiligheidsvoorschriften.

Neem contact op met QAssurance

QAssurance is gevestigd in de van Nelle Fabriek te Rotterdam. Neem contact op voor vragen over voedselveiligheid en management en onze producten en services.

Tarieven Food Safety Platform

Bekijk de prijzen en tarieven van onze producten en diensten over voedselveiligheidsystemen, voor de voedsel producent en andere partijen in de voedselketen.

Over QAssurance bedrijf en organisatie

QAssurance is een FoodTech bedrijf in de naleving van voedselveiligheid. We zijn experts in het opzetten en het onderhouden van voedselveiligheidssystemen.