iMIS Food biedt:

  • De kennis, inhoud, infrastructuur, systemen en real-time updates voor food safety;
  • EU-wetgeving, FSSC22000, BRC en IFS;
  • Direct toegang to specialisten;
  • Bedrijf continuïteit: het systeem werkt ook offline;
  • Nederlandse, Engelse, Duitse en Franstalige inhoud.
iims food compliance color

Waarom iMIS Food?

QAssurance werkt sinds 2006 aan knowledge based compliance oplossingen voor Food Safety en heeft een global platform ontwikkeld voor Food Safety Assurance, iMIS Food. iMIS Food is meer dan 1000 keer gevalideerd door de Dutch Food Safety Authority en in Global Food Safety Initiative erkende audits zoals IFS, BRC en FSSC22000.

iMIS Food ondersteunt small medium enterprises om zelf Food Safety te managen, met het Quality Management System (QMS) worden bedrijven geholpen om aantoonbaar te voldoen aan Food Safety, EU Food wetgeving en kwaliteitsstandaarden. De zogenaamde Deming cirkel voor continue verbetering (Plan, Do, Check, Act) wordt via een software omgeving geborgd.

Om up to date te blijven met kennis omtrent Food Safety, EU Food wetgeving en kwaliteitsstandaarden is het belangrijk om ook vernieuwingen op tijd te signaleren. Met de iMIS Food Compliance portal is deze functionaliteit geborgd (Sense, Interpret, Decide, Act).

Real-time Food Assurance vereist de kennis, inhoud, infrastructuur, systemen and real-time updates for Food Safety. Met iMIS Food is een Food bedrijf klaar voor de toekomst.

Bekijk hier de onderdelen van iMIS Food

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food Portal Centrale voedselketen

iMIS Food bevat een managementsysteem voor alle operationele ketendata. Met iMIS Food Portal zijn alle iMIS Food systemen centraal toegankelijk in de keten.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

iMIS Food Tracking Traceerbaarheid

In het productieproces houdt iMIS Tracking bij welke grondstoffen, hulpstoffen en verpakkingen bij welk eindproduct terechtkomen en bij welke klant aankomt.

iMIS Food SpecCheck Specificaties en Etikettering

iMIS Food bevat SpecCheck, een managementsysteem voor specificaties en de etikettering, zodat het bedrijf alle eindproductspecificaties onder controle heeft.

iMIS Food Updates Software en Kennis

QAssurance verzorgt zowel de softwarematige als inhoudelijke vernieuwingen van iMIS Food. Deze vernieuwingen worden als iMIS Food Updates doorgevoerd.

iMIS Food Helpdesk Voedselveiligheid

iMIS Food Helpdesk is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Met de Helpdesk heeft de directie real-time inzicht in de Food Safety status voor de onderneming.

iMIS Food Audit Management systeem

iMIS Food bevat een managementsysteem voor controlerondes en incidentenrapportage. Het systeem kan met een tablet of een telefoon de controleronde uitgevoeren.

De implementatie van iMIS Food

Het iMIS Food implementatietraject omvat 5 tot 10 dagen ondersteuning per locatie en heeft een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden.

De ondersteuning vindt voornamelijk online plaats.

Ben je benieuwd welke stappen we doorlopen tijdens de implementatie? Bekijk dan het implementatieplan.

TwitterFacebookLinkedInPin It