De iMIS Food Helpdesk

De iMIS Food Helpdesk is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Met het iMIS Food systeem heeft de directie real-time inzicht in de Food Safety situatie van zijn onderneming. Hierdoor kan op tijd worden ingrepen om op een efficiënte manier te voldoen aan klanteneisen, kwaliteitsstandaarden en wetgeving. Bij eventuele vragen is de helpdesk bereikbaar. We bieden ondersteuning bij HACCP, FSSC 22000, BRC en IFS en toetsing door de NVWA tevens kunnen iMIS Food vragen meestal direct worden opgelost.

De iMIS Food Helpdesk verzorgt zowel de software-matige als inhoudelijke ondersteuning bij iMIS Food. Om dit proces professioneel te laten verlopen is iedere iMIS Food gebruiker uitgerust met dezelfde versie van het systeem. Hierdoor kan QAssurance centraal zowel software als inhoudelijke vernieuwingen consistent ondersteunen. Deze ondersteuning worden meestal door wijziging in de wetgeving of standaarden aangestuurd. Ook kan bij de bestaande iMIS Food systemen ondersteuning worden geboden waarbij de pc van de eindgebruiker wordt overgenomen zodat direct de vraag kan worden beantwoord. Eventuele terugkomende vragen worden gebruikt om iMIS Food zowel qua inhoud als software te optimaliseren en nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Naast de operationele ondersteuning bij het gebruik van iMIS Food kan het voorkomen dat er zich acuut een probleem voordoet. Voor eventuele recalls en calamiteiten staat QAssurance 24 uur per dag paraat.

Werken met het iMIS Food Helpdesk zorgt voor:

Zekerheid

 • Professionele ondersteuning door experts
 • 24 uur per dag beschikbaar bij recalls en andere calamiteiten
 • Juiste invulling van de nieuwste kwaliteits-standaarden
 • Hulp bij interpretatie van de geldende wetgeving
 • Ondersteuning bij NVWA zaken
 • Professionele begeleiding bij moeilijke klantenvragen

Kwaliteit

 • Toegang voor iedereen die iMIS Food gebruikt
 • Geoptimaliseerde ondersteuningsfunctie
 • Branche-specifieke kennis
 • Zowel ondersteuning bij inhoud als software

Efficiëntie

 • Geen tijd en kosten verloren, direct ondersteuning bij een vraag
 • Minimale kosten van aan expertondersteuning
 • Begeleiding bij iMIS Food updates
 • Op de hoogte van wijziging van standaard of wet
 • Hulp op afstand, meekijken met iMIS Food
 • Minimale systeembeheerkosten

Vragen of de iMIS Food Systemen (Software)

Voor vragen bij het gebruik van de iMIS Food systemen kan de pc van de gebruiker op afstand worden overgenomen, waardoor deze direct wordt geholpen. Voor vragen bij het gebruik van het auditsysteem kan ook de handheld van de gebruiker op afstand worden overgenomen.

Bij de iMIS Food SpecCheck kan ter communicatie met andere systemen ondersteuning worden geboden bij het importeren en exporteren van data. Bij het traceersysteem bevat de traceermonitor reeds verschillende overzichten. Indien gewenst kunnen bedrijfsspecifieke rapportages worden opgezet. Bij problemen met het scannen en labelen kan de iMIS Food Helpdesk helpen met het vinden van de oplossing.

Inhoudelijke vragen over wetgeving, gevarenstudie en kwaliteitsstandaarden

Bij de iMIS Food Helpdesk kunnen ook inhoudelijke vragen over wetgeving, gevarenstudie en kwaliteitsstandaarden worden gesteld. Meestal gaat het hierbij om hoe bepaalde zaken dienen te worden geïnterpreteerd. Ook kunnen inhoudelijke vragen over de controlerondes en de genoodzaakte frequentie of de etikettering en eindproductspecificaties worden gesteld. Tevens kunnen inhoudelijke vragen over traceren en bijvoorbeeld houdbaarheid van producten en benodigde analysecertificaten worden gesteld. Meestal gaat het hierbij om hoe bepaalde zaken dienen te worden geïnterpreteerd. Voor een daadwerkelijke recall staat QAssurance 24 uur per dag paraat.

Voor vragen bij het gebruik van de iMIS Food systemen kan de pc van de gebruiker op afstand worden overgenomen, waardoor deze direct wordt geholpen. Voor vragen bij het gebruik van het auditsysteem kan ook de handheld van de gebruiker op afstand worden overgenomen.

Bij de iMIS Food SpecCheck kan ter communicatie met andere systemen ondersteuning worden geboden bij het importeren en exporteren van data. Bij het traceersysteem bevat de traceermonitor reeds verschillende overzichten. Indien gewenst kunnen bedrijfsspecifieke rapportages worden opgezet. Bij problemen met het scannen en labelen kan de iMIS Food Helpdesk helpen met het vinden van de oplossing.

Wil je meer zien van iMIS Food?

Plan dan geheel vrijblijvend een online demo in!

Vragen en support iMIS Helpdesk

Heeft u vragen over het iMIS Helpdesk?
Neem contact op met QAssurance. We leggen de voordelen van het de Helpdesk uit voor voedselveiligheid en het iMIS systeem.

+31-(0)10-2004080

Food Safety
TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'iMIS Food Helpdesk Voedselveiligheid' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen:

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Van Nelle Fabriek

Meer onderdelen iMIS Food management

Het iMIS Food systeem bestaat uit 8 onderdelen die de voedselveiligheid garanderen. Hieronder zie je nog 6 onderdelen voor het management van voedselveilheid waar veel van onze klanten profijt van hebben:

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food SpecCheck Specificaties en Etikettering

iMIS Food bevat SpecCheck, een managementsysteem voor specificaties en de etikettering, zodat het bedrijf alle eindproductspecificaties onder controle heeft.

iMIS Food Tracking Traceerbaarheid

In het productieproces houdt iMIS Tracking bij welke grondstoffen, hulpstoffen en verpakkingen bij welk eindproduct terechtkomen en bij welke klant aankomt.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

iMIS Food Portal Centrale voedselketen

iMIS Food bevat een managementsysteem voor alle operationele ketendata. Met iMIS Food Portal zijn alle iMIS Food systemen centraal toegankelijk in de keten.

iMIS Food Updates Software en Kennis

QAssurance verzorgt zowel de softwarematige als inhoudelijke vernieuwingen van iMIS Food. Deze vernieuwingen worden als iMIS Food Updates doorgevoerd.
Qassurance en Schmidt Zeevis

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Updates over voedselveiligheid

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Voedselveiligheid nieuws 7-2024

QA functie invullen

QESH manager gezocht! Waar moet je opletten?

Het is voor een food bedrijf belangrijk dat de QA-functie goed is ingericht. Maar hoe richt je deze functie goed in en waar moet je rekening mee houden?
QAssurance Slow Food Masters

Flog #1: Op bezoek bij Slow Food Masters

Bekijk hier onze eerste Flog (Food weblog) waarin Cees en Remon op bezoek gaan bij Slow Food Masters in Deurne.