iMIS Food Helpdesk


De iMIS Food Helpdesk zorgt voor:

Zekerheid

 • Professionele ondersteuning door experts
 • 24 uur per dag beschikbaar bij recalls en andere calamiteiten
 • Juiste invulling van de nieuwste kwaliteits-standaarden
 • Hulp bij interpretatie van de geldende wetgeving
 • Ondersteuning bij NVWA zaken
 • Professionele begeleiding bij moeilijke klantenvragen

Kwaliteit

 • Toegang voor iedereen die iMIS Food gebruikt
 • Geoptimaliseerde ondersteuningsfunctie
 • Branche-specifieke kennis
 • Zowel ondersteuning bij inhoud als software

Efficiency

 • Geen tijd en kosten verloren, direct ondersteuning bij een vraag
 • Minimale kosten van aan expertondersteuning
 • Begeleiding bij iMIS Food updates
 • Op de hoogte van wijziging van standaard of wet
 • Hulp op afstand, meekijken met iMIS Food
 • Minimale systeembeheerkosten

iMIS Food Helpdesk: Het systeem


De iMIS Food Helpdesk is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Met het iMIS Food systeem heeft de directie real-time inzicht in de Food Safety situatie van zijn onderneming. Hierdoor kan op tijd worden ingrepen om op een efficiënte manier te voldoen aan klanteneisen, kwaliteitsstandaarden en wetgeving. Bij eventuele vragen is de helpdesk bereikbaar. We bieden ondersteuning bij HACCP, FSSC 22000, BRC en IFS en toetsing door de NVWA tevens kunnen iMIS Food vragen meestal direct worden opgelost.

De iMIS Food Helpdesk verzorgt zowel de software-matige als inhoudelijke ondersteuning bij iMIS Food. Om dit proces professioneel te laten verlopen is iedere iMIS Food gebruiker uitgerust met dezelfde versie van het systeem. Hierdoor kan QAssurance centraal zowel software als inhoudelijke vernieuwingen consistent ondersteunen. Deze ondersteuning worden meestal door wijziging in de wetgeving of standaarden aangestuurd. Ook kan bij de bestaande iMIS Food systemen ondersteuning worden geboden waarbij de pc van de eindgebruiker wordt overgenomen zodat direct de vraag kan worden beantwoord. Eventuele terugkomende vragen worden gebruikt om iMIS Food zowel qua inhoud als software te optimaliseren en nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Naast de operationele ondersteuning bij het gebruik van iMIS Food kan het voorkomen dat er zich acuut een probleem voordoet. Voor eventuele recalls en calamiteiten staat QAssurance 24 uur per dag paraat.

Software


Voor vragen bij het gebruik van de iMIS Food systemen kan de pc van de gebruiker op afstand worden overgenomen, waardoor deze direct wordt geholpen. Voor vragen bij het gebruik van het auditsysteem kan ook de handheld van de gebruiker op afstand worden overgenomen.

Bij de iMIS Food SpecCheck kan ter communicatie met andere systemen ondersteuning worden geboden bij het importeren en exporteren van data. Bij het traceersysteem bevat de traceermonitor reeds verschillende overzichten. Indien gewenst kunnen bedrijfsspecifieke rapportages worden opgezet. Bij problemen met het scannen en labelen kan de iMIS Food Helpdesk helpen met het vinden van de oplossing.

Inhoudelijke vragen stellen


Bij de iMIS Food Helpdesk kunnen ook inhoudelijke vragen over wetgeving, gevarenstudie en kwaliteitsstandaarden worden gesteld. Meestal gaat het hierbij om hoe bepaalde zaken dienen te worden geïnterpreteerd. Ook kunnen inhoudelijke vragen over de controlerondes en de genoodzaakte frequentie of de etikettering en eindproductspecificaties worden gesteld. Tevens kunnen inhoudelijke vragen over traceren en bijvoorbeeld houdbaarheid van producten en benodigde analysecertificaten worden gesteld. Meestal gaat het hierbij om hoe bepaalde zaken dienen te worden geïnterpreteerd. Voor een daadwerkelijke recall staat QAssurance 24 uur per dag paraat.

Bekijk hier de andere onderdelen van iMIS Food


iMIS Food Updates

QAssurance verzorgt zowel de softwarematige als inhoudelijke vernieuwingen van iMIS Food. Deze vernieuwingen worden als iMIS Food Updates doorgevoerd.
Lees meer

iMIS Food SpecCheck

Met het specificatie managementsysteem heeft een bedrijf alle specificaties van het eindproduct onder controle. Het systeem biedt een compleet managementsysteem...
Lees meer

iMIS Food Tracking

In het productieproces houdt iMIS Tracking bij welke grondstoffen, hulpstoffen en verpakkingen bij welk eindproduct terechtkomen. iMIS Tracking houdt van...
Lees meer

iMIS Food Intranet

Met iMIS Food intranet wordt het gehele bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is te...
Lees meer

iMIS Food Portal

Met iMIS Food Portal zijn alle iMIS Food systemen centraal toegankelijk in de keten. Met iMIS Food Portal zijn voor...
Lees meer

iMIS Food Handbook

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek dat kan worden afgestemd op reeds aanwezige systemen.
Lees meer

iMIS Food Audit

iMIS Food bevat een managementsysteem voor controlerondes en incidentenrapportage dat kan worden afgestemd op reeds aanwezige systemen.
Lees meer

iMIS Food Helpdesk

De iMIS Food Helpdesk is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Met het iMIS Food systeem heeft de directie real-time inzicht in de...
Lees meer

Heb je vragen over iMIS Food neem dan contact met ons op!