Alle deelnemers geslaagd voor de Food Safety Compliance opleiding!

Op 21 januari zijn we met 12 enthousiaste deelnemers gestart met de Food Safety Compliance opleiding. In een aangepaste vorm zijn we in vijf opleidingsdagen aan de slag gegaan met de volgende onderwerpen:

  • HACCP en Wetgeving
  • Etikettering en Specificatiemanagement
  • Kwaliteitsstandaarden en kruistabellen, o.a. FSSC22000, BRC en IFS
  • Interne audits en jaarlijkse QA rapportages
  • Realtime Food Safety compliance
Kwaliteitsmanager gezocht

Op de laatste dag zijn de deelnemers aan de slag gegaan met de Food Safety Scorescard. Het invullen hiervan resulteert in de aandachtsgebieden waaraan de komende jaren aan kan worden gewerkt. Hoe je dit gedegen aanpakt, is uiteraard in de vier eerdere opleidingsdagen behandeld.

Wil jij de volgende keer ook deelnemen aan deze unieke opleiding? Meld je dan snel aan via onderstaande link.

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Voedselveiligheid nieuws

Food materials for EU market clearance

Food materials for EU market clearance

Food materials for EU market clearance European Food Law is a complex and broad topic to work with. The General Food Law Regulation ensures a...
Lees verder
Zoom the Room

Zoom the Room

Leg je Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultants en ontvang direct het antwoord of de oplossing, zodat jij direct verder kunt!
Lees verder