Alle deelnemers geslaagd voor de Food Safety Compliance opleiding!

Op 21 januari zijn we met 12 enthousiaste deelnemers gestart met de Food Safety Compliance opleiding. In een aangepaste vorm zijn we in vijf opleidingsdagen aan de slag gegaan met de volgende onderwerpen:

  • HACCP en Wetgeving
  • Etikettering en Specificatiemanagement
  • Kwaliteitsstandaarden en kruistabellen, o.a. FSSC22000, BRC en IFS
  • Interne audits en jaarlijkse QA rapportages
  • Realtime Food Safety compliance
Kwaliteitsmanager gezocht

Op de laatste dag zijn de deelnemers aan de slag gegaan met de Food Safety Scorescard. Het invullen hiervan resulteert in de aandachtsgebieden waaraan de komende jaren aan kan worden gewerkt. Hoe je dit gedegen aanpakt, is uiteraard in de vier eerdere opleidingsdagen behandeld.

Wil jij de volgende keer ook deelnemen aan deze unieke opleiding? Meld je dan snel aan via onderstaande link.

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Voedselveiligheid nieuws

iMIS Food server FOGA

FOGA Organic Gum implementing iMIS Food Global

In June 2021, FOGA Organic Gum from Sudan started the implementation of iMIS Food Global. The iMIS Food server in Rotterdam is currently being fully...
Lees verder
Webinar Food Safety Compliance

Food Safety Compliance from a Dutch and German perspective

We will discuss the current Food Safety situation in the Netherlands and Germany. The session will be input for a German-Dutch Food Safety Conference in...
Lees verder