Overzicht voedselveiligheid

Wij beschikken over diverse overzichten omtrent de beheersing van voedselveiligheid, de standaarden en audits. Deze kennis is voor iMIS Food gebruikers toegankelijk in de iMIS Food Intranet omgeving. Enkele overzichten zijn openbaar en op deze pagina gepubliceerd.

Voorbeelden Cornelis Bartlema Food Group

UItvoeren van een traceringstest

Voorbeeld: Hoe wordt eeen Traceringstest uitgevoerd?

Om te weten wat er in een supply chain afspeelt kan een traceringstest worden gedaan. Hierbij een template met stappen en benodigdheden voor de traceringstest.
Uitvoeren van een recalltest

Voorbeeld: Hoe wordt de recalltest uitgevoerd

Om te weten wat gedaan en verbeterd moet worden bij een oefent het bedrijf met een recalltest. Hierbij een template met stappen en de benodigdheden.
Voorbeeld Verificatie Voedsel

Uitvoeren Verificatie – Voorbeeld

De verificatie wordt uitgevoerd om achteraf te beoordelen of het voedselveiligheidssysteem afdoende heeft gewerkt en waar de mogelijke verbeteringen liggen.
Uitvoeren van een leveranciersbeoordeling

Voorbeeld Uitvoeren Management Review

Jaarlijks moet de kwaliteitsafdeling beoordeeld worden met de , om de mogelijke verbeteringen van het door te kunnen voeren.
Voorbeeld leveranciersbeoordeling

Voorbeeld Uitvoeren leveranciersbeoordeling

Om de van en de diensten te beoordelen, door te peilen of de verwachtingen waargemaakt zijn, is er een leveranciersbeoordeling
Uitvoeren interne audit voedingsbedrijf

Voorbeeld Uitvoeren interne audit

Het doel van de interne audits is een doorlopend assessment om ervoor te zorgen, dat het bedrijf de en instructies in het kwaliteitssysteem volgt.

Overige voedselveiligheid standaarden en aanvullende informatie

Inkoopspecificaties

Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden

Hier volgt een voorbeeld van een algemene leveringsvoorwaarden, zodat u minimale eisen kan stellen aan de producten van uw leverancier.

Opslag: Is er een voorbeeld inkoopspecificatie?

Hierbij een voorbeeld van een voor , met de eisen die gesteld moeten worden voor het huren van een opslagruimte voor levensmiddelen.

Transport: Is er een voorbeeld inkoopspecificatie

Hierbij een voorbeeld van een inkoopspecificatie voor Transport, met de eisen die gesteld moeten worden bij de inkoop van het transport van de levensmiddelen.

Kleding wassen: inkoopspecificatie voorbeeld

Hierbij een voorbeeld van een inkoopspecificatie, met de eisen die gesteld moeten voor de partij die verantwoordelijk is voor het wassen van .

Uitzendbureau: Voorbeeld van een inkoopspecificatie

Hierbij een voorbeeld van een inkoopspecificatie Uitzendbureau, met de eisen die gesteld moeten bij de inkoop van diensten om de van waar te borgen.

Microbiologisch onderzoek inkoopspecificatie

Hierbij een voorbeeld van een inkoopspecificatie, met de eisen die gesteld moeten bij de inkoop van het microbiologisch onderzoek door een geaccrediteerd lab.

Schoonmaak: een voorbeeld inkoopspecificatie

Hierbij een voorbeeld van een inkoopspecificatie, met de eisen die gesteld moeten bij de inkoop van schoonmaak diensten specifiek gemaakt voor voedselbedrijven.

Schoonmaakmiddelen: Inkoopspecificatie voorbeeld

Hierbij een voorbeeld van een inkoopspecificatie, met de eisen die gesteld moeten bij de inkoop van schoonmaakmiddelen voor het gebruik in voedselbedrijven.

Ongedierte bestrijding inkoopspecificatie voorbeeld

Hierbij een voorbeeld van een inkoopspecificatie Bestrijding, met de eisen die gesteld moeten voor de aankoop van ongedierte bestrijdingsmethodes.

Extern onderhoud: Een voorbeeld inkoopspecificatie

Hierbij een voorbeeld, die u kunt gebruiken om voorwaarden duidelijk te maken op het moment dat u gebruikt maakt van een derde partij voor extern onderhoud.
TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Overzicht voedselveiligheid' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: