Overzichten

Wij beschikken over diverse overzichten omtrent de beheersing van voedselveiligheid, de standaarden en audits. Deze kennis is voor iMIS Food gebruikers toegankelijk in de iMIS Food Intranet omgeving.
Enkele overzichten zijn openbaar, op deze pagina, gepubliceerd.

Overige voedselveiligheid standaarden en aanvullende informatie

Inkoopvoorwaarden voor diensten

ISO-Normen

Productgroepen iMIS Food

Binnen iMIS Food wordt er onderscheid gemaakt in verschillende productgroepen. De zes hoofd productgroepen hebben wij verder uitgewerkt.

Op onze wetgevingssite hebben we nog veel meer achtergrond beschikbaar. Wil je daar toegang tot krijgen, neem dan even contact met ons op.

HACCP Gevarentabellen

Overige overzichten

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Logo Qassurance
Food Safety Software iMIS Food

Voedselveiligheid nieuws

imis food update

iMIS Food Update – November

Bij deze publiceren wij onze eerste iMIS Food Update. We geven jou hiermee een update van de Food Safety issues die momenteel spelen, zodat jij...
Lees verder
iMIS Food update november

Food Safety Compliance Scorecard

Een goede Food Safety Culture begint bij het besef dat een bedrijf zelf verantwoordelijk is voor voedselveiligheid en weet wat hier de status van is....
Lees verder