Nieuws

De blogs en artikelen die QAssurance publiceerd worden eén keer per maand verstuurd via iMIS Food Update. We delen de actuele Food Safety issues, onze nieuwste blogs en QAssurance actualiteiten.

iMIS Food update november

Food Safety Compliance Scorecard

Een goede Food Culture begint bij het besef dat een bedrijf zelf verantwoordelijk is voor en weet wat hier de status van is. De directie van een Food bedrijf kan hierdoor zelfs persoonlijk strafrechtelijk worden vervolgd, wanneer blijkt dat de voedselveiligheid binnen het bedrijf niet is geborgd. Bijgevoegd artikel beschrijft de vragen die je jezelf minimaal moet stellen.
Food Quality Holistics - Qassurance

Food Safety Compliance Scorecard

Heb jij enige idee hoe jullie Food Safety Culture scoort? Hebben jullie alles goed ingericht, of is er nog ruimte voor verbetering? Bereken zelf waar je staat als bedrijf in nieuwe tab.
Kennissessie Masterclass QAssurance

Food Safety learning

Het bedrijf moet zich richten op een holistische aanpak voor business performance, demand and supply relations, legislation and .
auditor

Certificeringscowboys

Er wordt door certificerende instellingen gewerkt met freelance auditors. Deze freelance auditors werken meestal voor meerdere certificerende instellingen.

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

In dit artikel lees je meer lezen over Afrikaanse opkomende landen en hun aantrekkelijkheid voor de markt.

Status van Food Safety certificering in Afrika

In dit artikel lees je meer over de huidige status van de voedselveiligheidscertificering in en hoe iMIS Food de Food Safety verbetert.

Meer nieuws en blogs

Nieuws en blog archief