Zoom the Room

Leg jouw Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultant en ontvang direct een antwoord op jouw vraag of de oplossing. Op deze manier kan jij weer aan de slag!

Iedere vrijdagochtend van 10:00-11:00 zitten onze Food Safety consultants klaar om jouw Food Safety Case te behandelen.

Dus zit jij al weken met een bepaalde uitdaging en komen jij en jouw collega's er zelf niet uit?  Laat ons je dan helpen!

Wij helpen onze klanten dagelijks met diverse Food Safety vraagstukken en hebben (haast) overal een antwoord op of een oplossing voor. Wacht dus niet langer en claim jouw plek bij de eerst volgende 'Zoom the Room'.

Zoom the Room

Claim hier jouw gratis plek in de aankomende 'Zoom the Room'!


Hoe werkt Zoom-the-Room?

Tijdens een zoom meeting (online) zitten onze Food Safety Consultants voor jou klaar om jouw case in een privé-sessie te bespreken. Nadat je jezelf hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en uiteindelijk ook een uitnodiging met daarin een Zoom-link. Uiteraard zijn er aan deze 'Zoom-the-Room' sessie geen kosten verbonden!

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Foto QA galerij Cropped

Voedselveiligheid nieuws

QAssurance (78)

African emerging countries and their market attractiveness

In this article you can read more about African emerging countries and their market attractiveness.
Lees verder
Food Safety certification

Food Safety certification status in Africa

In this article you can read more about the current Food Safety certification status in...
Lees verder