Zoom the Room

Leg je Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultants en ontvang direct het antwoord of de oplossing, zodat jij direct verder kunt!

Iedere vrijdagochtend van 10:00-11:00 zitten onze Food Safety consultants klaar om jouw Food Safety Case te behandelen.

Dus zit jij al weken met een bepaalde uitdaging en komen jij en je collega's er zelf niet uit, laat ons je dan helpen!

Wij helpen onze klanten dagelijks met diverse Food Safety vraagstukken en hebben (haast) overal een antwoord op of oplossing voor. Wacht dus niet langer en claim je plek bij de eerst volgende 'Zoom the Room'.

Zoom the Room

Claim hier je gratis plek in de aankomende 'Zoom the Room'!


Hoe werkt Zoom-the-Room?

Tijdens een zoom meeting (online) zitten onze Food Safety Consultants voor jou klaar om je case in een privé-sessie te bespreken. Nadat je jezelf hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en uiteindelijk ook een uitnodiging met daarin een Zoom-link. Uiteraard zijn er aan deze 'Zoom-the-Room' sessie geen kosten verbonden!

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Logo Qassurance
Food Safety Software iMIS Food

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Foto QA galerij Cropped

Voedselveiligheid nieuws

FAQ 2020 Food Safety

De meest gestelde vragen omtrent voedselveiligheid in het jaar 2020!

Bekijk hier het totaaloverzicht van de meeste gestelde vragen omtrent voedselveiligheid die in 2020 aan ons zijn gesteld.
Lees verder
Voedselveiligheid cursus

Alle deelnemers geslaagd voor de Food Safety opleiding!

Op 3 februari zijn er weer 12 Food Safety Certificaten uitgereikt aan de deelnemers van onze Safety Compliance Opleiding.
Lees verder