Zoom the Room

Leg jouw Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultant en ontvang direct een antwoord op jouw vraag of de oplossing. Op deze manier kan jij weer aan de slag!

Iedere vrijdagochtend van 10:00-11:00 zitten onze Food Safety consultants klaar om jouw Food Safety Case te behandelen.

Dus zit jij al weken met een bepaalde uitdaging en komen jij en jouw collega's er zelf niet uit?  Laat ons je dan helpen!

Wij helpen onze klanten dagelijks met diverse Food Safety vraagstukken en hebben (haast) overal een antwoord op of een oplossing voor. Wacht dus niet langer en jouw plek bij de eerst volgende 'Zoom the Room'.

Zoom the Room

Claim hier jouw gratis plek in de aankomende 'Zoom the Room'!


Hoe werkt Zoom-the-Room?

Tijdens een zoom meeting (online) zitten onze Food Safety Consultants voor jou klaar om jouw case in een privé-sessie te bespreken. Nadat je jezelf hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en uiteindelijk ook een uitnodiging met daarin een Zoom-link. Uiteraard zijn er aan deze 'Zoom-the-Room' sessie geen kosten verbonden!

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in . Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende en . Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Foto QA galerij Cropped

Voedselveiligheid nieuws

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

In dit artikel lees je meer lezen over Afrikaanse opkomende landen en hun aantrekkelijkheid voor...
Lees verder