Zoom the Room advies door Food consultants

Leg je Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultants en ontvang direct het antwoord of de oplossing, zodat jij direct verder kunt!

Iedere vrijdagochtend

Iedere vrijdagochtend van 10:00-11:00 zitten onze consultants klaar om jouw Food Safety te behandelen. Dus zit jij al weken met een bepaalde uitdaging en komen jij en jouw collega's er zelf niet uit?  Laat ons je dan helpen!

Wij helpen onze klanten dagelijks met diverse Food Safety vraagstukken en hebben (haast) overal een antwoord op of een oplossing voor. Wacht dus niet langer en jouw plek bij de eerst volgende 'Zoom the Room'.

Volgende Zoom meeting:
26/07/2024 | 10.00

Zoom the Room

Hoe werkt Zoom-the-Room?

Tijdens een zoom meeting (online) zitten onze Food Safety Consultants voor jou klaar om jouw case in een privé-sessie te bespreken. Nadat je jezelf hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en uiteindelijk ook een uitnodiging met daarin een Zoom-link. Uiteraard zijn er aan deze 'Zoom-the-Room' sessie geen verbonden!

Meld je nu aan voor de Zoom-the-Room door een mail te sturen naar info@.com

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Zoom the Room advies door Food consultants' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: