iMIS Food Scan

Laat de iMIS Food Scan uitvoeren en krijgt inzicht in de besparing die jij kunt realiseren m.b.t. je kosten voor voedselveiligheid!

Herken jij dit ook?

  • De kwaliteitskosten voor , BRC, IFS nemen telkens toe;
  • Het maken van een productspecificatie kost veel tijd;
  • De kwaliteitsafdeling wordt jaarlijks groter;
  • Dure aanpassingen zijn nodig in de bestaande softwaresystemen.
iMIS Food scan

Ben jij benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

Vraag dan nu de gratis iMIS Food Scan aan!

Met de iMIS Scan krijg jij als ondernemer onafhankelijk of de huidige grootte van de kwaliteitsafdeling nodig is, de benodigde software toereikend is en of de adviseurs die worden ingeschakeld daadwerkelijk nodig zijn.

Omdat QAssurance zowel kennis heeft van Food en van het opzetten van managementsystemen kan een gedegen inschatting worden gemaakt van de jaarlijkse kostenbesparing (gemiddeld tussen de 20-30%). Uiteraard zijn de misschien niet het allerbelangrijkste, want dat is natuurlijk leveren die veilig zijn. Maar wij zien dat veel food bedrijven onnodig veel geld uitgeven om dit te realiseren.

iMIS Food biedt jou een hoogwaardig alternatief. Als je besluit om iMIS Food te gaan gebruiken, kan je binnen een maand de voordelen ervan plukken en zult u zien dat de kosten om uw voedselveiligheid te borgen zullen afnemen.

Ja, ik wil graag gebruik maken van de iMIS Food Scan!

Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op om een moment in te plannen waarop de scan kunnen uitvoeren.

Hoe ziet deze scan eruit?

In de zoom meeting (online) van één uur wordt gezamenlijk een Benefit uitgevoerd voor het gebruik van iMIS Food. Na deze meeting weet je de huidige status van de QA functie binnen je bedrijf, wat de bedrijfsrisico's zijn en welke kosten je kunt besparen.

Kwaliteitsmanager gezocht
TwitterFacebookLinkedInPin It