iMIS Food Scan

Laat de iMIS Food Scan uitvoeren en krijg inzicht in de besparing die jij kunt realiseren m.b.t. je kosten voor voedselveiligheid!

Herken jij dit ook?

  • De kwaliteitskosten voor FSSC 22000, BRC, IFS nemen telkens toe;
  • Het maken van een productspecificatie kost veel tijd;
  • De kwaliteitsafdeling wordt jaarlijks groter;
  • Dure aanpassingen zijn nodig in de bestaande softwaresystemen.
iMIS Food scan

Ben jij benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Vraag dan nu de gratis iMIS Food Scan aan!

Met de iMIS Food Scan krijg jij als ondernemer onafhankelijk advies of de huidige grootte van de kwaliteitsafdeling nodig is, de benodigde software toereikend is en of de adviseurs die worden ingeschakeld daadwerkelijk nodig zijn.

Omdat QAssurance zowel kennis heeft van Food Safety en van het opzetten van managementsystemen kan een gedegen inschatting worden gemaakt van de jaarlijkse kostenbesparing (gemiddeld tussen de 20-30%). Uiteraard zijn de kosten misschien niet het allerbelangrijkste, want dat is natuurlijk producten leveren die veilig zijn. Maar wij zien dat veel food bedrijven onnodig veel geld uitgeven om dit te realiseren.

iMIS Food biedt jou een hoogwaardig alternatief. Als je besluit om iMIS Food te gaan gebruiken, kan je binnen een maand de voordelen ervan plukken en zult u zien dat de kosten om uw voedselveiligheid te borgen zullen afnemen.

Ja, ik wil graag gebruik maken van de iMIS Food Scan!

Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op om een moment in te plannen waarop de scan kunnen uitvoeren.

Hoe ziet deze scan eruit?

In de zoom meeting (online) van één uur wordt gezamenlijk een Business Benefit analyse uitgevoerd voor het gebruik van iMIS Food. Na deze meeting weet je de huidige status van de QA functie binnen je bedrijf, wat de bedrijfsrisico's zijn en welke kosten je kunt besparen.

Kwaliteitsmanager gezocht

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Foto QA galerij Cropped

Voedselveiligheid nieuws

QAssurance (78)

African emerging countries and their market attractiveness

In this article you can read more about African emerging countries and their market attractiveness.
Read more
Food Safety certification

Food Safety certification status in Africa

In this article you can read more about the current Food Safety certification status in Africa and how iMIS Food Global enhances Food Safety
Read more