VMT bijeenkomst 16 juni: MVO

Verdienen met MVO.

Door in te spelen op maatschappelijke uitdagingen werk je aan het succes van je bedrijf. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) draait om maatschappelijke impact, innovatie en integrale waardecreatie. Maar hoe veranker je nobele ideeën in een solide businesscase, zodat er ook is te verdienen met MVO? Tijdens het ‘Verdienen met MVO’ helpen we u graag op weg naar uw (volgende) duurzame project waarmee u maatschappelijk en economisch succesvol kunt zijn.

In het uitdagende programma delen succesvolle duurzame bedrijven ervaringen. Daarbij wordt ook belicht hoe de retail MVO benadert en wat de aanpak voor een foodbedrijf kan zijn om met een duurzame innovatie in de schappen te komen. Investeerders in duurzaam en gezond voedsel geven u een kijkje in de keuken: wat is een veelbelovende duurzame businesscase en onder welke voorwaarden financieren zij die?

U kunt daarnaast kiezen uit een aantal praktische workshops waarin u zich kunt verdiepen in de aspecten marketing, de volledige omslag naar MVO-gedreven business, duurzaam sourcen en het creëren van draagvlak voor duurzame innovaties in uw bedrijf en bij ketenpartners.