MVO: VMT bijeenkomst 16 juni evenement

Door in te spelen op maatschappelijke uitdagingen werk je aan het succes van je bedrijf. Daarom is QAssurance bij dit evenement van de VMT.

Verdienen met MVO.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) draait om maatschappelijke impact, innovatie en integrale waardecreatie. Door in te spelen op maatschappelijke uitdagingen werk je aan het succes van je bedrijf. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) draait om maatschappelijke impact, innovatie en integrale waardecreatie. Maar hoe veranker je nobele ideeën in een solide businesscase, zodat er ook is te verdienen met MVO? Tijdens het ‘Verdienen met MVO' helpen we u graag op weg naar uw (volgende) duurzame project waarmee u maatschappelijk en economisch succesvol kunt zijn.

In het uitdagende programma delen succesvolle duurzame bedrijven ervaringen. Daarbij wordt ook belicht hoe de MVO benadert en wat de aanpak voor een foodbedrijf kan zijn om met een duurzame innovatie in de schappen te komen. Investeerders in duurzaam en gezond voedsel geven u een kijkje in de keuken: wat is een veelbelovende duurzame businesscase en onder welke voorwaarden financieren zij die?

U kunt daarnaast kiezen uit een aantal praktische workshops waarin u zich kunt verdiepen in de aspecten , de volledige omslag naar MVO-gedreven , duurzaam sourcen en het creëren van draagvlak voor duurzame innovaties in uw bedrijf en bij ketenpartners.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'MVO: VMT bijeenkomst 16 juni evenement' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: