Vraag jij jezelf wel eens af of je...

  • Volgende maand een QA manager hebt?
  • Geen verrassingen kriigt bij onaangekondigde audits.
  • Voldoet aan de juiste wetgeving.
  • Voldoet aan de standaarden en extra klanteneisen.
  • De productiviteit van de QA organisatie kan verdubbelen.

Met iMIS Food kun jezelf Food Safety managen!

Food Safety Culture Tools

Combineer onze Food Safety Culture-scan voor management & strategie met de EU-cultuurscan voor werknemers en genereer binnen enkele seconden rapporten. Verbeter de cultuur, door het delen van kennis op het gebied van voedselveiligheid. Gebruik onze online E-Learning, of ga kosteloos naar onze maandelijkse Basis Voedselveiligheidsexamen webinar.

QAssurance Events

Zoom the Room

Zoom the Room advies door Food consultants

Leg je Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultants en ontvang direct het antwoord of de oplossing, zodat jij direct verder kunt!
QA opleiding voedsel

Opleiding Food Safety Compliance voor QA Managers

Met onze QA opleiding leer je in 5 trainingen alles over HACCP, wetgeving, standaarden, normen, audits, rapportages, Realtime Food Safety Compliance.

Digital Food Safety Transformation calculator

Wilt u uw voedselveiligheid in uw organisatie verbeteren? Vul dan onze calculator in! Deze zal je leiden naar de juiste acties voor Digital Food Safety Management. Lees meer over de analyse, en hier staat de calculator.

Nieuws en blogs

ISO methodiek gevaren en risico analyse

De gevarenanalyse is opgesteld door het HACCP-team. De externe ondersteuning en expertise is afkomstig van QAssurance B.V.

Food Safety Culture Workshop

Onderdeel van Food Safety Compliance Management is het introduceren en bestendigen van een voedselveiligheidscultuur, dus doe mee aan de workshop voor meer informatie.

Digital Food Safety Transformation calculator

Er zijn verschillende soorten methoden om voedsel en voedselveiligheid te beheren. Bereken of jij en je bedrijf geschikt zijn voor iMIS, een realtime oplossing.
TwitterFacebookLinkedInPin It