Vraag jij jezelf wel eens af of je...

  • Geen verrassingen kriigt bij onaangekondigde audits.
  • Voldoet aan de juiste wetgeving.
  • Voldoet aan de standaarden en extra klanteneisen.
  • De productiviteit van de QA organisatie kan verdubbelen.

Je kunt zelf Food Safety managen met iMIS Food!

Wij hebben iMIS Food ontwikkeld. Met iMIS Food stellen wij de voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. iMIS Food biedt een compleet ingericht softwareplatform voor voedselveiligheid. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

iMIS Food management Onderdelen

Het digitale iMIS Food systeem bestaat uit 8 onderdelen die de voedselveiligheid garanderen. Hieronder zie je nog 4 onderdelen voor het management van voedselveilheid waar veel van onze klanten profijt van hebben:

iMIS Food Audit Management systeem

iMIS Food bevat een managementsysteem voor controlerondes en incidentenrapportage. Het systeem kan met een tablet of een telefoon de controleronde uitgevoeren.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

iMIS Food Portal Centrale voedselketen

iMIS Food bevat een managementsysteem voor alle operationele ketendata. Met iMIS Food Portal zijn alle iMIS Food systemen centraal toegankelijk in de keten.

iMIS Food Updates Software en Kennis

QAssurance verzorgt zowel de softwarematige als inhoudelijke vernieuwingen van iMIS Food. Deze vernieuwingen worden als iMIS Food Updates doorgevoerd.

Benieuwd wat iMIS Food voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op en we laten je graag de mogelijkheden zien!

Meer over QAssurance

Klanten werken met ons omdat ze op het gebied van voedselveiligheid aantoonbaar up to date willen zijn. We helpen Food bedrijven met de juiste digitale infrastructuur en processen voor voedselveiligheid. We monitoren en ondersteunen Food bedrijven in de Global Food Supply Chain real-time en online. We zijn de ontwikkelaars van  iMIS Food, waarmee sinds 2006 real-time Food Safety Compliance data kan worden gevalideerd en geverifieerd in de Global Food Supply Chain.

Connect to Comply

Food Safety Culture Tools

Combineer onze Food Safety Culture-scan voor management & strategie met de EU-cultuurscan voor werknemers en genereer binnen enkele seconden rapporten. Verbeter de cultuur, door het delen van kennis op het gebied van voedselveiligheid. Gebruik onze online E-Learning, of ga kosteloos naar onze maandelijkse Basis Voedselveiligheidsexamen webinar.

QAssurance Events

Zoom the Room

Zoom the Room advies door Food consultants

Leg je Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultants en ontvang direct het antwoord of de oplossing, zodat jij direct verder kunt!
QA opleiding voedsel

Opleiding Food Safety Compliance voor QA Managers

Met onze QA opleiding leer je in 5 trainingen alles over HACCP, wetgeving, standaarden, normen, audits, rapportages, Realtime Food Safety Compliance.

Food Safety Compliance calculator

Wilt u uw voedselveiligheid in uw organisatie verbeteren? Vul dan onze Food Safety Compliance calculator in! Dit zal je leiden naar de juiste acties voor Digital Food Safety Management. Lees meer over de analyse, en vul hier onze Food Safety Compliance calculator in.

smartmockups_l7httd5l

Nieuws en blogs

De introductie van iMIS Food Chain

Hoe monitort u uw voedselveiligheidssituatie op meerdere locaties? Houd het simpel met iMIS Food Chain.

Een wettelijke overschrijding is niet gelijk een critical

De volgende pagina, beschrijft hoe een wettelijke overschrijding niet een op een gelijk staat als een critical tijdens een onverwachte Audit.

FSSC systematiek CCP, OPRP, PRP en interne checks

Op deze pagina word de druk op het voedselbedrijf benadrukt ten opzichte van onaangekondigd audits, en het belang van consequent interne checks doen.
TwitterFacebookLinkedInPin It