Connect to Comply

Met ons easy-to-use platform voldoe je continu aan alle eisen voor voedselveiligheid, wetgeving en certificering voor FSSC22000, BRC en IFS.


Je kunt zelf Food Safety managen met iMIS Food!

Wij hebben iMIS Food ontwikkeld. Met iMIS Food stellen wij de voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. iMIS Food biedt een compleet ingericht platform voor voedselveiligheid. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Vraag jij jezelf wel eens af of je...

  • Geen verrassingen kriigt bij onaangekondigde audits.
  • Voldoet aan de juiste wetgeving.
  • Voldoet aan de standaarden en extra klanteneisen.
  • De productiviteit van de QA organisatie kan verdubbelen.

Food Safety Culture Tools

Combineer onze Food Safety Culture-scan voor management & strategie met de EU-cultuurscan voor werknemers en genereer binnen enkele seconden rapporten. Verbeter de cultuur, door het delen van kennis op het gebied van voedselveiligheid. Gebruik onze online E-Learning, of ga kosteloos naar onze maandelijkse Basis Voedselveiligheidsexamen webinar.

QAssurance Events

Zoom the Room

Zoom the Room advies door Food consultants

Leg je Food Safety Case voor aan onze Food Safety Consultants en ontvang direct het antwoord of de oplossing, zodat jij direct verder kunt!
QA opleiding voedsel

Opleiding Food Safety Compliance voor QA Managers

Met onze QA opleiding leer je in 5 trainingen alles over HACCP, wetgeving, standaarden, normen, audits, rapportages, Realtime Food Safety Compliance.

Digital Food Safety Transformation calculator

Wilt u uw voedselveiligheid in uw organisatie verbeteren? Vul dan onze calculator in! Deze zal je leiden naar de juiste acties voor Digital Food Safety Management. Lees meer over de analyse, en hier staat de calculator.

smartmockups_l7httd5l

Nieuws en blogs

De introductie van iMIS Food Chain

Hoe monitort u uw voedselveiligheidssituatie op meerdere locaties? Houd het simpel met iMIS Food Chain.

Een wettelijke overschrijding is niet gelijk een critical

De volgende pagina, beschrijft hoe een wettelijke overschrijding niet een op een gelijk staat als een critical tijdens een onverwachte Audit.

FSSC systematiek CCP, OPRP, PRP en interne checks

Op deze pagina word de druk op het voedselbedrijf benadrukt ten opzichte van onaangekondigd audits, en het belang van consequent interne checks doen.
TwitterFacebookLinkedInPin It