iMIS E-learning Food Safety voor personeel online

Verschillende onderwerpen komen aanbod in deze E-learning module, voedselveiligheid, allergenen, food defense, ongedierte bestrijding en meer.

E-Learning Food Safety voor personeel

Hier volgt een E- vragenlijst om te trainen Om te verbeteren in het bedrijf is het goed, om iedereen een basis te geven in voedselveiligheid, zodat op elke laag en productie zo wel as extern personeel de zelfde worden nageleefd omtrend voedselveiligheid. Vul de volgende vragen in. Bij het indienen van uw mail krijgt u een heel rapport om te zien waar u goed en slecht op scoort, met een deel cijfer per onderwerp.

iMIS E-learning Food Safety personeel presentatie

Als u de stof nog niet beheerst zoals u wil? Of wilt u de stof eerst doornemen met uw personeel. Ga naar de volgende link en download onze presentatie, die 1 op 1 aansluit kwa achtergrond als deze toets. Tevens zijn er nog wat extra oefenvragen aan het eind van de presentaties die anders zijn als de toets. Ga naar de presentatie nu!

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'iMIS E-learning Food Safety voor personeel online' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: