Rood-Wit verbindt: Schmidt Zeevis & QAssurance

In deze rubriek wordt de samenwerking toegelicht tussen Schmidt Zeevis en ons, beide trotse Business Club leden van Sparta Rotterdam. 

Deze rubriek is door Sparta Rotterdam op gepubliceerd op 6 april. In deze rubriek delen zij wekelijks een good practice waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta Rotterdam hebben gevonden. In deze rubriek wordt de samenwerking toegelicht tussen Schmidt Zeevis en ons, beide trotse Business Club leden. 

De laatste thuiswedstrijd op een vol Kasteel speelde Sparta Rotterdam op 1 maart 2020. Man of the Match-sponsor van deze middag was QAssurance, waardoor eigenaar Cees van Elst samen met zijn kinderen en Ron Kadiks de laatste minuten van de met 5-1 gewonnen wedstrijd beleefde aan de rand van het veld. Ron is commercieel directeur bij Schmidt Zeevis en dus ook als sponsor aan Sparta Rotterdam verbonden. Hoog tijd om de samenwerking tussen beide bedrijven uit te lichten.

Qassurance en Schmidt Zeevis
Ron Kadiks (Schmidt Zeevis) & Cees van Elst (QAssurance)

Cees van Elst trapt af: “Ik woon al ruim 25 jaar in Rotterdam, toch was mijn eerste wedstrijd op Het Kasteel pas op 1 april 2019. Dit was de verjaardagswedstrijd tegen MVV en daarna heb ik direct besloten mijzelf te verbinden aan de club door Business Seats te nemen. Ons bedrijf is gevestigd in de Van Nelle Fabriek en wij richten ons op in de hele voedselketen. Het gaat niet alleen om het certificeringen bij bedrijven aan de muur, het moet dagelijks kloppen en daar zorgen onze systemen voor. Ook organiseren wij events rondom Voedselveiligheid en dit doen wij ook vaak op het Sparta Stadion. Met Ron kunnen wij het ook naast het zakelijke goed vinden en bezoeken geregeld samen een wedstrijd op Het Kasteel. Het is dan vaak zo gezellig dat wij thuis moeten uitleggen dat de wedstrijd toch echt een uurtje of twee later is begonnen…”

Ron Kadiks vervolgt: “Wij hebben hier in de Spaanse Polder drie toonaangevende gebouwen: de Van Nelle Fabriek, Het Kasteel en Schmidt Zeevis. Alle drie beroemd en wij vinden elkaar hier op Het Kasteel in de driehoek QAssurance, Schmidt Zeevis en Sparta. Met Cees en zijn team van QAssurance werken wij samen in ons kwaliteitsbeleid in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten van inkoop tot een bepaalde voedselveiligheid en daarin opereren wij via systemen, en die systemen worden mede beheerd door QAssurance. Onbewust werken wij naast QAssurance samen met meerdere bedrijven die ook aan Sparta verbonden zijn omdat je elkaar vindt in de ‘recht toe, recht aan’-mentaliteit. Naast de in het oog springende viswinkel hebben wij met Schmidt Zeevis een webwinkel, zijn wij de grootste vishandel van Nederland op restauratief gebied en leverancier aan cruises, shipping en retail. Ook exporteren wij vis naar 23 landen. Ik kom uit Rotterdam-West, Kadiks is ook echt een Rotterdamse naam, en daarom kwam ik vroeger al op de oude jongenstribune. Het is nu dan ook erg leuk dit te combineren met het sponsorschap van Schmidt Zeevis met ons bord langs het veld en wedstrijden te bezoeken samen met Cees.”

Qassurance en Smit Zeevis man van de wedstrijd
Foto van 1 maart 2020: QAssurance Man of the Match-sponsor!

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende en . Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Lees ook zeker eens deze blogs

Kennissessie Masterclass QAssurance

Food Safety learning

Het bedrijf moet zich richten op een holistische aanpak voor business performance, demand and supply...
Lees verder
auditor

Certificeringscowboys

Meer en meer wordt er door certificerende instellingen gewerkt met freelance auditors. Deze freelance auditors...
Lees verder

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Foto QA galerij Cropped

Contact us

QAssurance B.V.
Van Nelleweg 1 - Rotterdam
TABAK 3.10
Telefoon:
+31-(0)10-2004080
Email:
info@qassurance.com

Food safety