iMIS Food Connect voor Vendor Assurance Management

Met iMIS Food Connect wordt de leverancier uitgerust met een real-time monitoringssysteem, waarbij dagelijks toegang is tot de meest recente afgesproken procedures, registraties, gewenste documentatie en is inzichtelijk of deze aantoonbaar worden nageleefd door de leverancier. Het Vendor Assurance team beschikt over een real-time dashboard van de prestaties van alle leveranciers en kan daar waar nodig anticiperen.

Vendor Management

Maar gebeurt dit ook de rest van het jaar? Met iMIS Food Connect wordt de leverancier uitgerust met een real-time monitoringssysteem, waarbij dagelijks toegang is tot de meest recente afgesproken , registraties, gewenste en is inzichtelijk of deze aantoonbaar worden nageleefd door de leverancier. Het Vendor Assurance team beschikt over een real-time dashboard van de prestaties van alle leveranciers en kan daar waar nodig anticiperen.

We zijn toegewijd aan het wegnemen van de barrières voor transparantie en vertrouwen in de Food Supply Chain.

  • Minder reiskosten en CO2 uitstoot
  • Dagelijkse leverancier rapportages
  • Kennisopbouw bij de leverancier
  • Verbeterde leveranciersrelatie en prestatie
  • Mogelijk traject voor GFSI certificering leverancier

Vertrouwen op audits is het vertrouwen op jaarlijkse validatie (de procedures voldoen aan de norm en afspraken)

iMIS

Vertrouwen op iMIS Food Connect is vertrouwen op dagelijkse validatie, verificatie en rapportage (er is vandaag gewerkt volgens de , die voldoet aan de standaard en afspraken)

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met de iMIS Food Scan krijg jij als ondernemer onafhankelijk of de huidige grootte van de kwaliteitsafdeling nodig is, de benodigde software toereikend is en of de adviseurs die worden ingeschakeld daadwerkelijk nodig zijn.

Hoe ziet deze scan eruit? In de zoom meeting (online) van één uur wordt gezamenlijk een Business Benefit analyse uitgevoerd voor het gebruik van iMIS Food. Na deze meeting weet je de huidige status van de QA functie binnen je bedrijf, wat de bedrijfsrisico’s zijn en welke kosten je kunt besparen.

Foto QA galerij Cropped