Workshop: Realtime food safety compliance training Dag 5

Tijdens de workshop worden alle theorie en praktijkvoorbeelden toegepast, in een persoonlijke Food Safety Compliance Case. Na de workshop is er een diploma uitreiking en een netwerkborrel.

Food Safety Compliance Opleiding

Met onze QA opleiding gaan we terug naar de basis, het fundament om op een goede manier de complexe functie van QA manager te kunnen vervullen, nu en in de toekomst. Er worden handvatten aangeboden die essentieel zijn voor ieder levensmiddelenbedrijf. Op dag 5 gaan we dieper in op Realtime food safety compliance.

Deze HACCP  Wetgeving training op 16 juni is onderdeel van een 5-daagse opleiding voedselveiligheid.


Wat leer je in deze Workshop: Realtime food safety compliance?

Introductie

De laatste dag van de opleiding vindt plaats op de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Aan de hand van een case studie wordt er in de ochtend een aanpak ontwikkeld voor de komende 3 jaar. Hierbij worden alle behandelde onderwerpen van de eerste 4 dagen toegepast. Afsluitend is er een diploma-uitreiking en borrel in de Tearoom.

Workshop

Tijdens de training, komt alles van afgelopen cursus dagen samen, en zal met je persoonlijke casus een eigen bedrijf beoordelen, kijkend naar alle spelers die te maken hebben met het levensmiddelenbedrijf. Het bedrijf zelf, de klanten, de consument, de certificerende isntelllingen, de leveranciers, de wetgeving die continue veranderd en ten slot de NVWA. De vier voorafgaande trainingsdagen geven praktische en wetsmatige handvatten, van uit verschillende sectoren in de voeding. Hierdoor kun jij de wetgeving en standaarden transformerenen toepassen op je eigen persoonlijke casus. Deze casus in de workshop is bedoeld, om uw bedrijf op het gebied van food safety compliance naar een hoger niveau te tillen.

Diploma uitreiking

Na deze 5 intensieve dagen ontvangt per dag een diploma. Met dit certificaat kunt u laten dat u een goede basis heeft op verschillende aspecten in uw QA omgeving. Daarnaast leert u van uw mede-cursisten, wat er speelt in andere branches in de levensmiddelen wereld. Als kers op de taart, heeft u naast het diploma een vergroot netwerk in de levensmiddelen technologie.

Borrel

Na de diploma uitreiking, staan wij klaar met drankjes en hapjes in tearoom om u te feliciteren voor het behalen van uw diploma’s. Tijdens deze borrel kunt u altijd feedback kwijt over de opleiding en als u uw laatste vragen hebt kunt u die altijd stellen.


4 andere onderdelen voedselveiligheid opleiding

Er worden handvatten aangeboden die essentieel zijn voor ieder levensmiddelenbedrijf. Hoe kan ik het bedrijf zo inrichten dat er realtime kan worden voldaan aan alle eisen vanuit wetgeving en kwaliteitsstandaarden?

Doormiddel van de 5 trainingsdagen groeit u als kwaliteits manager op meerdere facetten in uw eigen bedrijf.


HACCP  Wetgeving trainers van QAssurance

De cursus wordt gegeven door eigenaar van QAssurance Cees van Elst en Senior Food Consultant Wicher Grijsseels. Onze medewerkers zijn constant opzoek naar nieuwe methodiek om voedselveiligheid te optimaliseren.


Vragen over de Workshop: Realtime food safety compliance

Heeft u vragen over de content van de opleiding of Realtime food safety compliance, neem dan contact met ons op. Na en tijdens de training staan wij open voor feedback, neem dan ook contact met ons, of spreek ons aan tijdens de opleiding.

Telefoon:
010-1234567

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Workshop: Realtime food safety compliance training Dag 5' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: