Training Etikettering en Specificatiemanagement Dag 2

Door middel van praktijkvoorbeelden en de etiketteringseisen vanuit de wetgeving, gaan wij dieper in op etikettering en productspecificaties.

Food Safety Compliance Opleiding

Met onze QA opleiding gaan we terug naar de basis, het fundament om op een goede manier de complexe functie van QA manager te kunnen vervullen, nu en in de toekomst. Er worden handvatten aangeboden die essentieel zijn voor ieder levensmiddelenbedrijf. Op dag 3 van de opleiding gaan we dieper in op Training etikettering en specificatiemanagement.

Deze HACCP  Wetgeving training op 16 juni is onderdeel van een 5-daagse opleiding voedselveiligheid.


Wat leer je in deze Etikettering en Specificatiemanagement training?

Introductie

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en wetgeving gaan leggen wij nauwkeurig uit hoe ettiketering en specificaties gemaakt moeten worden. Verder zal de recepturenmodule van iMIS Food, De SpecCheck, de waren wettelijke juiste etiketteringsinformatie automatisch generen en kunnen er productspecificaties worden opgesteld. Er kan daarnaast ook rekening gehouden worden met bijvoorbeeld klanteisen en microbiologische normen.

Etikettering & Specificatiemaangement

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en discussie duiken wij dieper in de etiketteringseisen vanuit de wetgeving. Grondig gaan wij langs wat wel en niet op het etiket of op de specificatie moet. Het etiket zit vol met informatie, allergenen, land van herkomst, e-nummers, welke stoffen moeten er op het etiket en welke niet. En in welke gevallen is de verpakking misleidend. Door de hoeveelheid informatie kan het verwarrend zijn. QAssuarance komt met een digitale totaal oplossing voor etikettering en specifiactiemanagement.

SpecCheck

iMIS Food bevat een managementsysteem voor specificaties en etikettering, iMIS Food SpecCheck, dat kan worden afgestemd op de reeds aanwezige systemen. Met het specificatiemanagementsysteem heeft een bedrijf alle eindproductspecificaties onder controle. Het systeem biedt een compleet managementsysteem van grondstof tot etiket op het eindproduct. Hierdoor zijn eindproductspecificaties van goede ingrediëntendeclaratie, voedingswaarden en allergenen voorzien. De goedkeuringsprocedure zorgt ervoor dat etiket en specificatie met elkaar overeenkomen.


4 andere onderdelen voedselveiligheid opleiding

Er worden handvatten aangeboden die essentieel zijn voor ieder levensmiddelenbedrijf. Hoe kan ik het bedrijf zo inrichten dat er realtime kan worden voldaan aan alle eisen vanuit wetgeving en kwaliteitsstandaarden?

Doormiddel van de 5 trainingsdagen groeit u als kwaliteits manager op meerdere facetten in uw eigen bedrijf.


Trainers van QAssurance

De cursus wordt gegeven door eigenaar van QAssurance Cees van Elst en Senior Food Consultant Wicher Grijsseels. Onze medewerkers zijn constant opzoek naar nieuwe methodiek om voedselveiligheid te optimaliseren.


Vragen over Etikettering en Tracering of de iMIS SpecCheck?

Heeft u vragen over de content van de opleiding etikettering en specificatiemanagement, of het toepassen van de SpecCheck? Neem dan contact met ons op. Na en tijdens de training staan wij open voor feedback, neem dan ook contact met ons, of spreek ons aan tijdens de opleiding.

Telefoonnummer:
010-1234567

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Training Etikettering en Specificatiemanagement Dag 2' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: