19 november 2019: Aankondiging Symposium Preventie Microbiële groei in levensmiddelen

Symposium

Op donderdag 12 december 2019 organiseert de Stichting Food Micro in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt een symposium over preventie van microbiële groei in levensmiddelen waarbij met name wordt ingegaan op challenge testen (een speerpunt van de NVWA, met name t.a.v. Listeria) en op nieuwe conserveermethoden. Zoals altijd bieden onze Nederlandstalige symposia voldoende ruimte voor discussie en zal daar in het programma rekening mee worden gehouden.

Het symposium is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij de ontwikkeling en productie van levensmiddelen of ingrediënten zoals QA managers, productiemedewerkers, productontwikkelaars, microbiologen, wetenschappers/laboranten van microbiologische laboratoria, functionarissen kwaliteitszorg en risicomanagers alsmede voor managers, beleidsmedewerkers, toezichthouders en docenten die zich richten op microbiologische veiligheid in de productieomgeving.

Aanwezigheid QAssurance

QAssurance is als sponsor aan dit symposium verbonden en wij zullen aanwezig zijn met een stand. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen omtrent en .

Deelname-informatie

De inschrijfkosten bedragen € 325,- p.p. inclusief lunch, koffie/thee, versnaperingen, hapjes, borrel en het symposiumboek. Gepensioneerden zijn bij de Stichting Food Micro van harte welkom en kunnen intekenen tegen een gereduceerd tarief van € 65,- p.p.  Wij zien u graag op 12 december in De Bilt. Onze vorige symposia waren snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen! 


Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina '19 november 2019: Aankondiging Symposium Preventie Microbiële groei in levensmiddelen' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: