iMIS Food voor Retail & Food Service

Productkwaliteit en staan hoog op de agenda en de voedselbranche wordt in toenemende mate geconfronteerd met stijgende kwaliteitskosten. moet voldoen aan vele wettelijke eisen. Normen zoals , BRC en IFS stellen voortdurend strengere eisen en klanten eisen inhoudelijke informatie over de geleverde producten.

Daardoor betaalt u als ondernemer een hoge rekening voor een kwaliteitsafdeling, de benodigde software en de adviseurs die moeten worden ingeschakeld voor aanvullende expertise.

iMIS Food voor Retail & Food Service biedt u een hoogwaardig alternatief met aanzienlijke besparingen op uw kwaliteitskosten. Als u besluit om iMIS Food te gaan gebruiken, kunt u binnen een maand de voordelen ervan plukken.

iMIS Food voor Retail & Food Service kan voor de volgende certificeringen worden ingezet:

Productgroepen iMIS Food

Binnen iMIS Food wordt er onderscheid gemaakt in verschillende productgroepen. De zes hoofd productgroepen hebben wij verder uitgewerkt.
Op onze wetgevingssite hebben we nog veel meer achtergrond beschikbaar. Wil je daar toegang tot krijgen, neem dan even contact met ons op.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende en .

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Vul dan dit formulier in.

Foto QA galerij Cropped

Voedselveiligheid nieuws

Food Safety in Nigeria

The Safe Food Imperative By Andrada Mierlut

The Safe Food Imperative report is a call for greater prioritization of Food Safety and public targeted investment in low and middle-income countries (LMICs).
Lees meer
Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

In dit artikel lees je meer lezen over Afrikaanse opkomende landen en hun aantrekkelijkheid voor de markt.
Lees meer