iMIS Food voor Retail & Food Service

iMIS Food voor Retail & Food Service is geschikt voor de hele keten

Retail and food service

Productkwaliteit en voedselveiligheid staan hoog op de agenda en de voedselbranche wordt in toenemende mate geconfronteerd met stijgende kwaliteitskosten. Etikettering moet voldoen aan vele wettelijke eisen. Normen zoals , BRC en IFS stellen voortdurend strengere eisen en klanten eisen inhoudelijke over de geleverde .

Daardoor betaalt u als ondernemer een hoge rekening voor een kwaliteitsafdeling, de benodigde software en de adviseurs die moeten worden ingeschakeld voor aanvullende expertise.

iMIS voor & biedt u een hoogwaardig alternatief met aanzienlijke besparingen op uw kwaliteitskosten. Als u besluit om iMIS Food te gaan gebruiken, kunt u binnen een maand de voordelen ervan plukken.

iMIS Food voor Retail & Food Service kan voor de volgende certificeringen worden ingezet:

Productgroepen iMIS Food

Binnen iMIS Food wordt er onderscheid gemaakt in verschillende productgroepen. De zes hoofd productgroepen hebben wij verder uitgewerkt.
Op onze wetgevingssite hebben we nog veel meer achtergrond beschikbaar. Wil je daar toegang tot krijgen, neem dan even contact met ons op.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'iMIS Food voor Retail & Food Service' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: