De laatste ontwikkelingen in de Global Food Supply Chain

Op donderdag 18 november 2021 bestaat QAssurance 15 jaar en deze gelegenheid willen wij samen vieren en bijpraten over de laatste ontwikkelen.

Ontwikkelingen in de Global Food Supply Chain

Op donderdag 18 november bestaat QAssurance 15 jaar en deze gelegenheid willen wij graag samen met jou vieren. We zullen de glazen heffen aan het einde van ons seminar. Tijdens dit seminar word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Supply Chain. 

Special voor dit seminar en ons jubileum hebben wij voor een unieke locatie met het mooiste uitzicht over Rotterdam gekozen: De Tearoom in de Van Nelle Fabriek.

Er zullen o.a. sprekers aanwezig zijn van de volgende bedrijven : Ploum Advocaten, BSI Group, Food Institute, 12Taste en

Wil je aanwezig zijn bij ons seminar en aansluitende jubileumborrel? Meld je dan alvast aan via onderstaand formulier!

Datum, locatie & kosten

  • Datum: 18 november 2021
  • Unieke Locatie: De Tearoom in de Van Nelle Fabriek (Rotterdam)
  • Wie jarig is trakteert! (Gratis toegang dus)

Programma

  • 12:30 – Inloop met lunch in de Tearoom
  • 14:00 – Eerste sessie met sprekers
  • 15:00 – Tearoom break
  • 15:15 – Tweede sessie met sprekers
  • 16:15 – 16:30: Terugblik op 15 jaar QAssurance
  • 16:30 – Proosten op het 15 jarig jubileum van QAssurance

Kan je helaas niet bij dit seminar aanwezig zijn, maar wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze events?

Laat dan hier jouw naam en e-mailadres achter!

Bekijk hier het volledige programma voor 2021

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'De laatste ontwikkelingen in de Global Food Supply Chain' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen:

Meer weten over een handboek voor voedselveiligheid?


Wil je meer weten over handboek en voedselveiligheid? Bekijk dan onze iMIS producten.
Deze zijn speciaal gemaakt om de handboeken te controleren en up-to-date-te houden.
Daarnaast kun je ook onze trainingen over handboeken en opleiding voedselveiligheid volgen.

Interne audits en jaarlijkse QA rapportages Dag 4

De dag is verdeeld in een ochtend die zich focust op (interne) audits, en de audit voorbereiding. De middag zal zich focussen op jaar/periodieke rapportages.

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

We zijn gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid goed te managen. Om dit te bereiken hebben we iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende regelgeving en standaarden voor handboeken. Met de iMIS Food Helpdesk heb je professionele ondersteuning voor inhoudelijke en software vragen.

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.
Met iMIS Food hebben we sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!


iMIS Updates ontvangen?

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Geef dan hier je gegevens door.