Corona-virus 'Het is nodig om per direct alle certificeringsaudits uit te stellen'

Het is nodig om per direct alle certificeringsaudits uit te stellen om zo de voedselproductie te borgen en geen lege schappen te krijgen in de supermarkt, aldus Cees van Elst (eigenaar QAssurance).

Certificeringsaudits uitstellen

Het is nodig om per direct alle certificeringsaudits uit te stellen om zo de voedselproductie te borgen en geen lege schappen te krijgen in de supermarkt, aldus Cees van Elst (eigenaar QAssurance). Door de krijgt een Food bedrijf een grote risicofactor in huis: de auditor en ook de voorbereiding van de audit vraagt vaak om interactie met adviseurs op locatie. Een eventuele kan een compleet Food bedrijf stilleggen.

Welke maatregelen tref je als bedrijf wanneer je na de audit verneemt dat bij de auditor of adviseur een Corona besmetting is geconstateerd? En kun je deze aansprakelijk stellen voor de eventuele impact op je bedrijf? Vanuit het normelement moet ieder Food bedrijf nu ieder mogelijk bezoek uitstellen, zodat de Food productie door blijft gaan.

iMIS Food is wereldwijd het enige systeem waarbij zowel de inhoudelijke toetsing als naleving van het online kan worden uitgevoerd.

QAssurance zal de dienstverlening deze maand beperken tot online support.

Click here for the English article.


Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Corona-virus 'Het is nodig om per direct alle certificeringsaudits uit te stellen'' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: