Een wettelijke overschrijding is niet gelijk een critical

De volgende pagina, beschrijft hoe een wettelijke overschrijding niet een op een gelijk staat als een critical tijdens een onverwachte Audit.

FSSC Audit

Op de een of andere manier lijken momenteel standaard het niet voldoen aan een wettelijke verplichting aan te zien als een . Wanneer de NVWA op deze manier zou auditen hadden we na ieder NVWA bezoek een gehad. De wet maakt onderscheid tussen en principes gebaseerd op HACCP. Alleen wanneer de voedselveiligheid in is, kan er normaliter sprake van een critical, na assessment.

Regristratie koelsystemen

En dus niet als een koelsysteem niet goed registreert, maar de onder de wettelijke norm gekoeld zijn, of wanneer de periodieke schoonmaak beter kan, een kipproduct misschien tussen 4-5 graden ruimte is getransporteerd of de temperatuurmeting van orgaanvlees in 3,5 graden Celcius aangeeft en de dag erna , na terug te zijn gekoeld , wordt uitgeleverd aan de klant.

Wettelijke overschrijdingen

Dit zijn wettelijke overschrijdingen van de norm, maar geen voedselveiligheids problemen en dus geen basis voor een critical.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Een wettelijke overschrijding is niet gelijk een critical' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: