FOGA Organic Gum implementeert iMIS Food Global

FOGA_logo_round
FOGA iMIS Food Global

In juni 2021 is FOGA Organic Gum uit Soedan gestart met de implementatie van iMIS Food Global. De iMIS Food server in Rotterdam wordt momenteel volledig ingericht voor FSSC22000 certificering, waarna real-time tracking en registratie in de fabriek kan plaatsvinden.

De gomproductie in Khartoum kan zowel geverifieerd als gevalideerd worden vanuit ons Global Food Center en onze experts op het gebied van voedselveiligheid kunnen direct ondersteuning bieden.

Om meer te lezen over FOGA Organic Gum en de implementatie van het iMIS Food Global verwijzen wij naar het online artikel van het Nederlandse nieuwsmedium Trouw

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!

Meer nieuws

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

In dit artikel lees je meer lezen over Afrikaanse opkomende landen en hun aantrekkelijkheid voor de markt.
Lees meer
Status van Food Safety certificering in Afrika

Status van Food Safety certificering in Afrika

In dit artikel lees je meer over de huidige status van de voedselveiligheidscertificering in Afrika en hoe iMIS Food Global de Food Safety verbetert.
Lees meer