Food Diagnostica Event 5 februari en QAssurance

Food Diagnostica heeft 5 februari weer plaats gevonden en QAssurance was er bij. Het symposium is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij micro veiligheid.

Food Diagnostica

Op 5 februari organiseert De Stichting Micro het Food Diagnostica : een symposium met lezingen van gerenommeerde sprekers en een interactieve Diagnostica Kennismarkt “Meet the Expert” waar diverse instellingen en bedrijven mini-workshops geven en open staan voor uw vragen; een unieke kans om experts te spreken en te ontvangen.

Op dit Event worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van detectie van (bederfflora en ) en hun toxische metabolieten (o.a. mycotoxinen) gepresenteerd. Naast moderne technieken worden ook klassieke methoden zoals selectiemedia behandeld.

Het symposium is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij microbiologische en detectie van micro-organismen/toxines in de voedingsmiddelenindustrie.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Food Diagnostica Event 5 februari en QAssurance' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: