Meat Fish Cheese event 20&21 mei QAssurance

QAssurance nodigt U uit voor het Meat Fish Cheese. Het Event richt zich qua bezoekers op be- en verwerkers van dierlijke of plantaardige producten.

Meat Fish Cheese event

Het MFC( Cheese)- richt zich qua op be- en verwerkers van dierlijke of plantaardige grondstoffen tot halffabricaten of eindproducten in de vorm van - en visproducten, , convenienceproducten zoals snacks en pizza's, maaltijdcomponenten, kant-en-klaarmaaltijden, salades en kaasproducten.
Fabrikanten en/of aanbieders van onder meer machines, (proces)apparatuur, gereedschappen, verpakkingsmiddelen, smaak- en hulpstoffen, diensten, opleidingen, halffabricaten e.d. voor het , be- en verwerken van vlees-, vis-, kaas- en aanverwante foodproducten zullen zich als standhouder aan de bezoekers presenteren.

Bezoekersbeleid

De bezoekers van het MFC-Event zijn gast in het EvenTron. Als gast kunnen zij rekenen op een gratis parkeerplaats, gratis beurstoegang en een eveneens kosteloos hapje en drankje.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Meat Fish Cheese event 20&21 mei QAssurance' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: