iMIS Food voor logistiek en opslag bedrijven

iMIS Food voor logistiek en opslag bedrijven richt zich op bedirjven die handelen in logistiek en de opslag, om voedselveiligheids normen te halen.

Normen

iMIS voor logistiek en bedrijven: Productkwaliteit en voedselveiligheid staan hoog op de agenda en de voedselbranche wordt in toenemende mate geconfronteerd met stijgende kwaliteitskosten. Etikettering moet voldoen aan vele wettelijke eisen. Normen zoals , BRC en IFS stellen voortdurend strengere eisen en klanten eisen inhoudelijke over de geleverde .

Logistiek en opslag

Daardoor betaalt u als ondernemer een hoge rekening voor een kwaliteitsafdeling, de benodigde software en de adviseurs die moeten worden ingeschakeld voor aanvullende expertise.

iMIS Food biedt u een hoogwaardig alternatief met aanzienlijke besparingen op uw kwaliteitskosten. Als u besluit om iMIS Food te gaan gebruiken, kunt u binnen een maand de voordelen ervan plukken.

Imis Logistics
TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'iMIS Food voor logistiek en opslag bedrijven' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: