Inhoud Masterclass

Food en feed bedrijven zijn onder hun HACCP- verplicht om met hun leveranciers en afnemers overeenkomsten aan te gaan. Maar wat zijn de gevolgen voor dergelijke overeenkomsten als de NVWA maatregelen oplegt of een bedrijf onder verscherpt toezicht plaatst?

QAssurance organiseert samen met Ploum Rotterdam Law Firm een Masterclass over dit onderwerp waar aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt belicht waar de risico’s zitten in de koop- en verkoopketen. Hierbij wordt ook ingegaan op het verzekeringsaspect. Maar we zullen ook stil staan bij het volgende: mag het ondersteunend zomaar alle analyseresultaten zonder overleg of melding delen met de NVWA?

Door de consolidatie van zowel toeleveranciers als klanten is het Food bedrijf vaak de kleinste partij in de keten. Goede afspraken zijn nodig om risico’s en continuïteit te borgen!

Aanmelden events

Praktische informatie

  • Datum: 24 september
  • Locatie: Sparta Stadion Het Kasteel (Rotterdam)
  • Gratis toegang

Programma:

  • 16:00 – 18:00 Masterclass
  • 18:00 – 19:00 Netwerkborrel op het Kasteel

Voorafgaand kunt u deelnemen aan de kennissessie: Voedselveiligheid en commercieel voordeel: het kan!

  • 13:00 – 13:30 Gezamenlijke lunch
  • 13:30 – 15:30 Kennissessie (herhaling van 23 januari)

Meld je hier aan:

Vul dan onderstaand formulier in om jezelf aan te melden

Sprekers tijdens deze Masterclass

Cees Cropped

Cees van Elst
Eigenaar van QAssurance

Marijn

Marijn van Tuijl
Advocaat & Partner bij Ploum

Over QAssurance
QAssurance is gespecialiseerd in . Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende en . Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Over Ploum Rotterdam Law Firm
Ploum Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adviseren. Wij zijn actief in heel Nederland en met een sterke internationale focus. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossing.

Op de hoogte blijven

Kan je helaas niet bij deze Masterclass aanwezig zijn, maar wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze events?

Vul dan onderstaand formulier in zodat wij jou op de hoogte kunnen houden!

Voedselveiligheid nieuws