BRC Packaging & Packaging Materials

BRC Verpakking, Verpakkingsmaterialen Verpakkingen moeten aan de eisen voldoen, om de veiligheid van de producten te garanderen, werd BRC Verpakking, Verpakkingsmateriaal op de markt gebracht.

De BRC Packaging & Packaging Materials norm

De BRC & Packaging versie omvat 7 onderwerpen waar bedrijven aan moeten voldoen:

  • Organisatiestructuur en voortdurende verbetering
  • - en risicomanagementsysteem
  • Productveiligheid en
  • Locatie standaarden (waaronder primaire voorzieningen)
  • Productcontrole
  • Procescontrole
  • Personele aspecten.

BRC Packaging & is ontwikkeld om de eindconsument te beschermen en het verbeteren van , reduceren van en om en recalls te voorkomen.

BRC Packaging & Packaging Materials logo

Toepassingsgebied

De BRC Packaging & Packaging Materials is ontwikkeld voor bedrijven die verpakken.  Mogelijke risico's die kunnen voorkomen zijn , denk aan , plastic en metaal en daarnaast ook chemische gevaren. Bijvoorbeeld het effect van het materiaal op het , door bepaalde chemische verwerking aan de .

Certificatietraject 

BRC hanteert een cyclus van 1 jaar. In dit jaar worden geen tussentijdse onderzoek of audits gedaan.  Hierdoor wijkt het af van de generieke norm.

iMIS Food

Het verkrijgen van een is niet eenvoudig. Je dient aan veel eisen te voldoen. Door te werken met onze oplossing iMIS is het eenvoudiger om je BRC certificering te behalen en ook te behouden. iMIS Food is de afkorting van Integrated & Systems – for Food and . Oftewel een geïntegreerd management informatiesysteem voor de van levensmiddelen.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'BRC Packaging & Packaging Materials' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: