Laatste informatie events 24 september 2020

Op donderdag 24 september vinden er 2 events plaats op Het Kasteel in Rotterdam. Aanvullende informatie over o.a. het parkeren, de RIVM-richtlijnen en het programma kan je op deze pagina vinden.

Heb je vragen over de presentaties?

Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Foto's Kennissessie & Masterclass

Sprekers tijdens deze Masterclass

Cees Cropped

Cees van Elst
Eigenaar van QAssurance

Marijn

Marijn van Tuijl
Advocaat & bij Ploum

Over QAssurance
QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Over Ploum Rotterdam Law Firm
Ploum Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adviseren. Wij zijn actief in heel Nederland en met een sterke internationale focus. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossing.

Aanvullende informatie

Leuk dat je op 24 september naar onze komt. We kijken er naar uit om er samen met jou een interessante middag van te maken.

Programma:

  • Kom je alleen voor de kennissessie dan ziet je programma er zo uit:

12:30: Inloop | 13:00: Lunch* | 13:30 - 15:30: Kennissessie
* Indien je hebt aangegeven mee te lunchen

  • Kom je alleen voor de masterclass dan ziet je programma er zo uit:

15:30: Inloop | 16:00 - 18:00: Masterclass | 18:00 Afsluitende borrel

  • Kom je naar beide events dan ziet je programma er zo uit:

12:30: Inloop | 13:00: Lunch* | 13:30: Kennissessie | 16:00: Masterclass | 18:00: Afsluitende borrel
* Indien je hebt aangegeven niet mee te lunchen dan start de inloop om 13:00

Locatie & Parkeren:
Sparta Stadion Het Kasteel | Spartapark-Noord 1, Rotterdam

Optie 1: Parkeren rond het Sparta Stadion is op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 betaald. Er kan uitsluitend betaald worden met pinpas, Parkline of Yellowbrick. Het parkeertarief is €0,50 per 18 minuten. Graag maak ik je erop attent dat parkeren op het Sparta-terrein alleen toegestaan is in de parkeervakken voor het stadion. Indien alle vakken bezet zijn is er nog de mogelijkheid te parkeren aan beide zijdes van de doorgaande weg (Horvathweg). De politie voert actief beleid de geparkeerde auto's buiten de vakken te bekeuren.

Optie 2: Je kunt er ook voor kiezen om bij de Van Nelle Fabriek te parkeren aan de Van Nelleweg 1. Vanuit daar kan je binnen 10 minuten het Sparta stadion lopend bereiken. Bij het krijg je een uitrijkaartje om het parkeerterrein van de Van Nelle Fabriek weer te verlaten.

RIVM-richtlijnen:
Wij gaan ervan uit dat iedereen die naar de lezing komt zich zal houden aan de richtlijnen die het RIVM heeft gesteld. Verdere instructies zullen ter plekke worden toegelicht.

Overige :
Mocht je op het laatste moment alsnog verhinderd zijn, dan verneem ik dat graag. Heb je op voorhand al een specifieke vraag of wil je een bepaalde inbrengen, bel of email mij gerust.

Remon Hameete

+31-(0)10-2004080
+31-6-15562641
remonhameete@qassurance.com

Aanvullende informatie over de events:

Aanvullende informatie over de masterclass en over de kennissessie kan je op de volgende pagina's vinden.

Klik hier voor meer informatie over de kennissessie
Klik hier voor meer informatie over de masterclass

 

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Laatste informatie events 24 september 2020' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: