Is er een tabel op de pH meter beschikbaar?

Om de volgende vraag te beantwoorden over pH kunt u hier meer informatie vinden over de casus.

Onderdeel van onze veel gestelde vragen | Bekijk alle FAQ of zoek op onderwerp.

De uitgebreide vraagstelling PH

Is er een pH meter waar op staat bij welke waarde iets voldoet en wanneer niet? Wij willen de pH meten van om rookvlees te maken. Daarbij kom ik uit op 5.50, dat is volgens mij goed, maar wanneer niet? Bijvoorbeeld bij een ondergrens van 4.0 of lager? En wat kan de oorzaak daarvan zijn? /bedorven? Als de pH waarde hoger is, betekent dit P.S.E ? Zo zal bij het meten van gekookte een ander grens zijn, dan bij rauwe vleeswaren welke wij hebben.

Het Antwoord

Het antwoord op deze vraag heb ik op internet gevonden. Op de kennislink.nl stond een uitgebreid artikel. Het stukje over de pH heb ik er uit gehaald.


TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Is er een tabel op de pH meter beschikbaar?' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen:

Meer weten over HACCP en voedselveiligheid?


Wil je meer weten over HACCP en voedselveiligheid? Bekijk dan onze iMIS producten.
Deze zijn speciaal gemaakt om HACCP te managen en up-to-date-te houden.
Daarnaast kun je ook onze trainingen over HACCP en voedselveiligheid volgen.

Interne audits en jaarlijkse QA rapportages Dag 4

De dag is verdeeld in een ochtend die zich focust op (interne) audits, en de audit voorbereiding. De middag zal zich focussen op jaar/periodieke rapportages.

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

We zijn gespecialiseerd in HACCP en voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid goed te managen. Om dit te bereiken hebben we iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor HACCP en voedselveilighied, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende regelgeving en standaarden voor HACCP. Met de iMIS Food Helpdesk heb je professionele ondersteuning voor inhoudelijke en software vragen.

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.
Met iMIS Food hebben we sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!


Maandelijkse iMIS update

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen met info over HACCP en uitgenodigd worden voor onze events? Schrijf je in.