Mooie opkomst tijdens onze events op 'Het Kasteel'

Op donderdag 24 september stonden er twee voedselveiligheidsevents op het programma. De dag begon met een gezamenlijke lunch, die perfect verzorgd was door Van der Linde party catering.

Cees nam de aanwezigen mee in de wereld van , continue veranderende wetgeving en gaf tips om te voldoen aan de gestelde eisen.

Na een korte onderbreking startte de Masterclass: Inkoop- en verkoopcontracten. Deze masterclass organiseerde wij samen met Marijn van Tuijl van Ploum: Rotterdam Law Firm.

Na een korte introductie van Cees belichte Marijn aan de hand van praktijkvoorbeelden waar de risico’s zitten in de koop- en verkoopketen. Vooral tijdens de praktijkvoorbeelden ontstond er een leuke en vooral ook interessante discussie. Hier werd nogmaals duidelijk dat het goed is om in de toekomst nog eens goed naar je inkoop- en verkoopcontracten te kijken voordat je tot ontvangst of levering overgaat!

Wij kijken terug op zeer geslaagde dag en mede door de inzet vanuit de horeca van Sparta kon dit op een ‘veilige’ manier plaats vinden.

Iedereen die bij deze aanwezig was, bedankt voor jullie komst en we zien jullie graag op één van onze volgende events.Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Mooie opkomst tijdens onze events op 'Het Kasteel'' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: