Mooie opkomst tijdens onze events op ‘Het Kasteel’

Op donderdag 24 september stonden er twee voedselveiligheidsevents op het programma. De dag begon met een gezamenlijke lunch, die perfect verzorgd was door Van der Linde party catering. Aansluitend op deze lunch begon de kennissessie: voedselveiligheid en commercieel voordeel: het kan!

Cees nam de aanwezigen mee in de wereld van voedselveiligheid, continue veranderende wetgeving en gaf tips om te voldoen aan de gestelde eisen.

Na een korte onderbreking startte de Masterclass: Inkoop- en verkoopcontracten. Deze masterclass organiseerde wij samen met Marijn van Tuijl van Ploum: Rotterdam Law Firm.

Na een korte introductie van Cees belichte Marijn aan de hand van praktijkvoorbeelden waar de risico’s zitten in de koop- en verkoopketen. Vooral tijdens de praktijkvoorbeelden ontstond er een leuke en vooral ook interessante discussie. Hier werd nogmaals duidelijk dat het goed is om in de toekomst nog eens goed naar je inkoop- en verkoopcontracten te kijken voordat je tot ontvangst of levering overgaat!

Wij kijken terug op zeer geslaagde dag en mede door de inzet vanuit de horeca van Sparta kon dit event op een 'veilige' manier plaats vinden.

Iedereen die bij deze events aanwezig was, bedankt voor jullie komst en we zien jullie graag op één van onze volgende events.


Kon je niet aanwezig zijn bij deze events, maar ben je wel benieuwd naar de presentaties van Cees en Marijn?


Meer nieuws

QAssurance (69)

Most downloaded food safety documents in 2021

In the overview below, you will find the most downloaded food safety documents in 2021 (so far).
Read more
Participants complete Food Safety Compliance training

Participants complete Food Safety Compliance training

On 17 June, we started the Food Safety Compliance training with 12 enthusiastic participants. We went back to the basics, the foundation to properly fulfill...
Read more

Met iMIS Food stellen wij u in staat om zelf voedselveiligheid te managen.