iMIS Food sinds 2006: ouder dan de gemiddelde QA-afdeling

iMIS Food sinds 2006: ouder dan de gemiddelde QA-afdeling iMIS Food is in 2006 opgericht door Cornelis van Elst en Martijn Bartlema.

De oprichting

iMIS Food is in 2006 opgericht door Cornelis van Elst en Martijn Bartlema. Een leuk idee tijdens een reis naar Noorwegen mondde uit in een beheersysteem voor .

Toen:

  • Een iMIS systeem dat ouder is dan de uitvinding van de iPhone
  • Een iMIS Handboek dat in één taal werd uitgegeven

Nu:

  • Het iMIS Audit systeem bevat voor audit rondes en rapportage dat gecoördineerd kan worden met bestaande systemen. Met het audit reposting systeem kunnen de controlerondes worden uitgevoerd met een tablet of smartphone. Deze rondes worden automatisch gerapporteerd.
  • Het iMIS Handboek wordt uitgegeven in drie talen; , Engels en Frans. Het bevat een managementsysteem dat kan worden gecoördineerd met bestaande systemen. Het handboeksysteem bevat alle algemene bedrijfsinformatie, en instructies die nodig zijn voor de productie van voedselveiligheid.
iMIS Audit 2006
TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'iMIS Food sinds 2006: ouder dan de gemiddelde QA-afdeling' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen:

Meer weten over een handboek voor voedselveiligheid?


Wil je meer weten over handboek en voedselveiligheid? Bekijk dan onze iMIS producten.
Deze zijn speciaal gemaakt om de handboeken te controleren en up-to-date-te houden.
Daarnaast kun je ook onze trainingen over handboeken en opleiding voedselveiligheid volgen.

Interne audits en jaarlijkse QA rapportages Dag 4| 20 januari 2023

De dag is verdeeld in een ochtend die zich focust op (interne) audits, en de audit voorbereiding. De middag zal zich focussen op jaar/periodieke rapportages.

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

We zijn gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid goed te managen. Om dit te bereiken hebben we iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende regelgeving en standaarden voor handboeken. Met de iMIS Food Helpdesk heb je professionele ondersteuning voor inhoudelijke en software vragen.

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.
Met iMIS Food hebben we sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!


iMIS Updates nieuwsbrief

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Geef dan hier je gegevens door.