iMIS Food sinds 2006: ouder dan de gemiddelde QA-afdeling

iMIS Audit 2006

iMIS Food is in 2006 opgericht door Cornelis van Elst en Martijn Bartlema. Een leuk idee tijdens een reis naar Noorwegen mondde uit in een beheersysteem voor voedselveiligheid.

Toen:

  • Een iMIS Audit systeem dat ouder is dan de uitvinding van de iPhone
  • Een iMIS Handboek dat in één taal werd uitgegeven

 

Nu:

  • Het iMIS Audit systeem bevat management voor audit rondes en incident rapportage dat gecoördineerd kan worden met bestaande systemen. Met het audit reposting systeem kunnen de controlerondes worden uitgevoerd met een tablet of smartphone. Deze rondes worden automatisch gerapporteerd.
  • Het iMIS Handboek wordt uitgegeven in drie talen; Nederlands, Engels en Frans. Het bevat een kwaliteitshandboek managementsysteem dat kan worden gecoördineerd met bestaande systemen. Het handboeksysteem bevat alle algemene bedrijfsinformatie, procedures en instructies die nodig zijn voor de productie van voedselveiligheid.

Bekijk de genoemde componenten van iMIS Food hier:

Meer nieuws

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

Veelbelovende opkomende Afrikaanse landen voor de markt

In dit artikel lees je meer lezen over Afrikaanse opkomende landen en hun aantrekkelijkheid voor de markt.
Lees meer
Status van Food Safety certificering in Afrika

Status van Food Safety certificering in Afrika

In dit artikel lees je meer over de huidige status van de voedselveiligheidscertificering in Afrika en hoe iMIS Food Global de Food Safety verbetert.
Lees meer

Over QAssurance

QAssurance is gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid te managen. Om dit te bereiken is iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden. Met de iMIS Food Helpdesk is professionele ondersteuning aanwezig voor inhoudelijke en software vragen.

Connect to comply

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.

Met iMIS Food zijn sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!