Bestaat er een klachtenprocedure van de NVWA?

De NVWA is 24/7 telefonisch bereikbaar elke dag van de week voor de consumentenklachten. De lijn kan tevens gebruikt worden om NVWA klachten aan te kaarten.

Onderdeel van onze veel gestelde vragen | Bekijk alle FAQ of zoek op onderwerp.

Casus gerelateerd aan

Een week geleden heb ik een klacht bij de NVWA gedeponeerd. Tot op heden heb ik van hun nog geen reactie mogen ontvangen. Hoe gaat de klachtenprocedure bij de NVWA in zijn werking?

NVWA klachten procedure

De NVWA heeft geen officiële klachtenprocedure tegen de zelf. Wat je wel kan doen is de klachtenlijn bellen. 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit is eigenlijk bedoeld voor consumentenklachten, maar het is een goede manier om je klacht over de NVWA onder de aandacht te brengen. Alle via deze lijn moeten worden afgehandeld. Het nummer is: 0800-0488 en is tevens gratis.

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Bestaat er een klachtenprocedure van de NVWA?' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen:

Meer weten over een handboek voor voedselveiligheid?


Wil je meer weten over handboek en voedselveiligheid? Bekijk dan onze iMIS producten.
Deze zijn speciaal gemaakt om de handboeken te controleren en up-to-date-te houden.
Daarnaast kun je ook onze trainingen over handboeken en opleiding voedselveiligheid volgen.

Interne audits en jaarlijkse QA rapportages Dag 4

De dag is verdeeld in een ochtend die zich focust op (interne) audits, en de audit voorbereiding. De middag zal zich focussen op jaar/periodieke rapportages.

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

We zijn gespecialiseerd in voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid goed te managen. Om dit te bereiken hebben we iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende regelgeving en standaarden voor handboeken. Met de iMIS Food Helpdesk heb je professionele ondersteuning voor inhoudelijke en software vragen.

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.
Met iMIS Food hebben we sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!


Maandelijkse iMIS update

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen en uitgenodigd worden voor onze events? Geef dan hier je gegevens door.