Opleidingsdag 3: FSSC22000, BRC, IFS Download

Download hier de presentatie behorende bij de derde dag van de Food Safety Compliance opleiding. Wil je meer weten over deze opleiding neem contact met ons op.

Opleidingsdag 3

Download hier de presentatie behorende bij de derde dag van de . Wil je meer weten over deze opleiding kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

Wat kan je verwachten tijdens deze derde dag?

De meeste levensmiddelenbedrijven zijn BRC, IFS of FSSC22000 gecertificeerd. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen deze normen? Hoe richt je het , de en de naleving ervan in zodat je tijdens de aantoonbaar voldoet? Hoe ga je om met moeilijke auditsituaties? Kun je als bedrijf zelf de audit afbreken als je dit wilt? Op basis van meer dan 500 audits wordt er kennis overgedragen over hoe je het beste aantoonbaar kunt voldoen aan de kwaliteitsstandaarden. Ook wordt een raamwerk aangeboden om de systematiek uit te breiden naar ISO9001, ISO14001 en de MVO prestatieladder.

Inhoud van deze presentatie

  1. Global Food Safety Initiative
  2. FSSC22000
  3. IFS Food
  4. BRC
  5. Waar moet je op letten?
  6. FSSC22000, versie 5 HLS
  7. QESH normen

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Opleidingsdag 3: FSSC22000, BRC, IFS Download' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: