Zijn sieraden toegestaan in de productiehal?

De vraag is sieraden en trouwringen gedragen mogen worden in een productie omgeving. Dit hangt af van de standaard die gebruikt wordt voor voedselveiligheid.

Onderdeel van onze veel gestelde vragen | Bekijk alle FAQ of zoek op onderwerp.

Standaarden voor sieraden

Zijn sieraden en ronde (trouw)ringen toegelaten in een productieomgeving, volgens een van de vier normen waarvoor wij staan?. Of het dragen van sieraden en ronde (trouw)ringen is toegestaan, is afhankelijk van de norm die door het bedrijf wordt gehandhaafd. Hieronder zijn citaten uit de vier normen opgenomen met betrekking tot het dragen van sieraden en ronde (trouw)ringen:

BRC en Sieraden

Jewellery shall not be worn, with the exception of a plain wedding ring or a wedding wristband. (BRC6)

PAS220 en FSSC22000

to minimize presented by permitted jewellery; NOTE Permitted jewellery includes specific types of jewellery which may be worn by the in processing and areas, taking into account religious, ethnic, medical and cultural imperatives. (PAS220 en )

Dutch HACCP optie A en B

5.4.2.1 Persoonlijke eigendommen zoals sierraden, horloges, spelden / pins en andere voorwerpen dienen niet gedragen te worden of te worden binnengebracht op plekken waar voedingsmiddelen worden verwerkt, indien zij een kunnen zijn voor de en deugdelijkheid van
voedingsmiddelen. ( HACCP optie A en B)

IFS

Based on assessment, the shall document its jewellery .(IFS 5)


TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Zijn sieraden toegestaan in de productiehal?' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen:

Meer weten over HACCP en voedselveiligheid?


Wil je meer weten over HACCP en voedselveiligheid? Bekijk dan onze iMIS producten.
Deze zijn speciaal gemaakt om HACCP te managen en up-to-date-te houden.
Daarnaast kun je ook onze trainingen over HACCP en voedselveiligheid volgen.

Interne audits en jaarlijkse QA rapportages Dag 4

De dag is verdeeld in een ochtend die zich focust op (interne) audits, en de audit voorbereiding. De middag zal zich focussen op jaar/periodieke rapportages.

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

We zijn gespecialiseerd in HACCP en voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid goed te managen. Om dit te bereiken hebben we iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor HACCP en voedselveilighied, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende regelgeving en standaarden voor HACCP. Met de iMIS Food Helpdesk heb je professionele ondersteuning voor inhoudelijke en software vragen.

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.
Met iMIS Food hebben we sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!


iMIS Updates nieuwsbrief

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen met info over HACCP en uitgenodigd worden voor onze events? Schrijf je in.