Cees van Elst Food Safety Excellence

Cornelis van Elst heeft een kwart eeuw ervaring in het waarborgen van voedselveiligheid en is een gastspreker op het gebied van Food Safety Compliance.

ir. Cees van Elst

Cornelis van Elst, Cees voor Cees groeide op in een microbiologisch laboratorium en werkt sinds zijn studie aan het waarborgen van voedselveiligheid middels automatisering. Cornelis van Elst, Cees voor intimi, is meer dan 25 jaar actief in voedselveiligheid en internationaal spreker op het gebied van Food Safety Compliance.

Ervaring

Tijdens zijn studie op de TUE heeft Cees zich gespecialiseerd in IT en kwaliteit en behaalde de titel ir. Tijdens zijn werk bij Unilever zag hij de kansen op het gebied van geautomatiseerde voedselveiligheid. Na 15 jaar QAssurance in Nederland, houdt Cees zich nu voor namelijk bezig Food Safety Excellence programma’s in de Global Food Supply Chain in Afrika en Azie en ondersteunt hij het iMIS Food Partner netwerk in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en India. Ook publiceert Cees geregeld artikelen in Food magazins over lerende organisaties. Sinds een paar jaar is de opleiding Food Safety Compliance voor QA Managers actief. Met plezier geeft hij nog elk jaar de training. Tevens, wordt de training elk jaar nog vernieuwd, door QAssurance, met feedback vanuit verschillende Alumni van de Food Safety Compliance opleiding.

Gastcollege Cees van Elst

Contact Cees van Elst


Opleidingen door Cees van Elst


Artikelen door Cees van Elst


TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Cees van Elst Food Safety Excellence' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen: