Opleidingsdag 5: Realtime food safety compliance Download

Download hier de presentatie behorende bij de derde dag van de Food Safety Compliance opleiding. Wil je meer weten over deze opleiding neem contact met ons op.

Opleidingsdag 5

Download hier de presentatie behorende bij de laatste dag van de . Wil je meer weten over deze opleiding kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

Wat kan je verwachten tijdens deze eerste dag?

De laatste dag van de opleiding vindt plaats op de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Aan de hand van een studie wordt er in de ochtend een aanpak ontwikkeld voor de komende 3 jaar. Hierbij worden alle behandelde onderwerpen van de eerste 4 dagen toegepast.

Inhoud van deze presentatie

  1. Food
  2. Real-time
  3. iMIS Food 2020

Download hier de presentaties van de andere dagen

TwitterFacebookLinkedInPin It

Gerelateerde artikelen

Veel klanten en bezoekers van deze pagina 'Opleidingsdag 5: Realtime food safety compliance Download' bekeken ook de onderstaande artikelen en handleidingen:

Meer weten over HACCP en voedselveiligheid?


Wil je meer weten over HACCP en voedselveiligheid? Bekijk dan onze iMIS producten.
Deze zijn speciaal gemaakt om HACCP te managen en up-to-date-te houden.
Daarnaast kun je ook onze trainingen over HACCP en voedselveiligheid volgen.

Interne audits en jaarlijkse QA rapportages Dag 4

De dag is verdeeld in een ochtend die zich focust op (interne) audits, en de audit voorbereiding. De middag zal zich focussen op jaar/periodieke rapportages.

iMIS Food Handbook Handboek voor food management

iMIS Food bevat een managementsysteem voor het kwaliteitshandboek. Het handboeksysteem bevat de bedrijfsinformatie, procedures omtrent de voedselveiligheid.

iMIS Food Intranet Bedrijfsintegratie

Met iMIS Food intranet wordt het bedrijf betrokken bij het kwaliteitssysteem. Alle informatie over kwaliteit en voedselveiligheid is op het intranet aanwezig.

We zijn gespecialiseerd in HACCP en voedselveiligheid. Wij stellen een voedselproducent in staat om zelf voedselveiligheid goed te managen. Om dit te bereiken hebben we iMIS Food ontwikkeld. iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor HACCP en voedselveilighied, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende regelgeving en standaarden voor HACCP. Met de iMIS Food Helpdesk heb je professionele ondersteuning voor inhoudelijke en software vragen.

iMIS Food biedt een complete infrastructuur voor QA zaken, waardoor op efficiënte wijze kan worden voldaan aan wijzigende wetgeving en standaarden.
Met iMIS Food hebben we sinds 2009 al meer dan 1000 audits succesvol behaald!


iMIS Updates ontvangen?

Wil jij ook maandelijks de iMIS Food Update ontvangen met info over HACCP en uitgenodigd worden voor onze events? Schrijf je in.