Ontwerp zonder titel (17)

verordeningen

IFS PACsecure (Deutsch)

IFS PACsecure Standards: entwickelt zur Überprüfung von Qualität und Sicherheit von Verpackungsmaterialien, verwendbar zur Erfüllung bestimmte Kundenanforderungen

IFS Broker (Deutsch)

IFS Broker, wurde entwickelt, um die Sicherheit und Qualität von Produkten zu gewährleisten und die Lücke zwischen Produktion und Vertrieb zu schließen.

FSSC Packaging Manufacturing

Het produceren van veilige verpakkingsmaterialen is een cruciaal deel voor het waarborgen van de veiligheid in voedselketen. Om dit goed te borgen heeft FSSC 22000 een speciaal certificaat namelijk: FSSC Food Packaging Manufacturing

IFS PACsecure

De IFS PACsecure standaarden zijn ontwikkeld om de kwaliteit en veiligheid te toetsen van verpakkingsmaterialen. Daarnaast kunnen de standaarden gebruikt worden om te voldoen aan bepaalde klanteisen.

IFS Broker

IFS Broker is opgericht om de veiligheid en kwaliteit van producten te waarborgen en de kloof tussen productie en distributie te dichten. Handelspartners verwachten van brokers, agenten en importeurs dat zij hun product vereisten aan fabrikanten communiceren en dat deze specificaties worden begrepen en geïmplementeerd.

IFS Logistics 2.2

IFS Logistics is een standaard voor het auditen van bedrijven die logistieke diensten bieden in food en non-food ketens. Zoals de volgende activiteiten, transport, opslag, laden/lossen etc. Daarnaast zijn deze standaarden toepasbaar bij de transport, via de weg, treinverkeer, verschepingen, en vliegverkeer. Daarnaast, kunnen producten bevroren of gekoeld, met speciale omstandigheden worden vervoerd of opgeslagen.

iMIS Food Update – November

Bij deze publiceren wij onze eerste iMIS Food Update. We geven jou hiermee een update van de Food Safety issues die momenteel spelen, zodat jij hierop kan anticiperen. 

HACCP gevarentabel: Mycotoxines

Op deze pagina kunt u een specifieke gevarentabel vinden, op deze tabel staan links die u kunt betreden als u een iMIS licentie heeft, voor meer informatie.